merhaba biz servismizde volanı söküp kaynak ile sabitleyip ve balansını alıp ast g debriyaj balatası takıp işi bitiriyoruz ve bidaha da volant sorunu olmuyor hatta geçen hafta söküp getirdiler bitane yapıp verdim taktılar sorun yokk .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet arkadaşlar sonunda bu iş bitti ve volant işi artık tam yerine oturdu, ben aracıma 5 defa volant değiştirdim ama kulaktan dolma işlerle yapmadım bizzat kendim denedim ve iddia ediyorum çok biliyorum çok ustayım diyenleride gördüm.
şu an sorun halledilmiştir hiç bi sorun yoktur daha önce takılan volantlarıda sizler için konuştum müşteri memnuniyeti için değiştirme yapacaklar bilginize sunarım
ve yine söylüyorum hiç bir şekilde menfaat yoktur servis, yedek parça veya işçilik gibi bi menfaatim yoktur...
Yukarıda yazılanlardan pek bir şey anlamadım. Sonuç olarak hangi çözümde olay çözüme kavuşmuş ve bitmiştir. Hangi volant kullanılmıştır ve nasıl bir işlem yapılmıştır?
Özel mesaj yazmak istemedim. Bir çok kişinin benzer sorular soracağını tahmin ediyorum. Bu sorularımı cevaplarsanız memnun olurum. iyi günler.
evet arkadaşlar sonunda bu iş bitti ve volant işi artık tam yerine oturdu, ben aracıma 5 defa volant değiştirdim ama kulaktan dolma işlerle yapmadım bizzat kendim denedim ve iddia ediyorum çok biliyorum çok ustayım diyenleride gördüm.
şu an sorun halledilmiştir hiç bi sorun yoktur daha önce takılan volantlarıda sizler için konuştum müşteri memnuniyeti için değiştirme yapacaklar bilginize sunarım
ve yine söylüyorum hiç bir şekilde menfaat yoktur servis, yedek parça veya işçilik gibi bi menfaatim yoktur...
konuyu takip edenler zaten durumu biliyor, soru soracak arkadaşlar konuyu baştan sona okursa herşeyle ilgili cevap konuda mevcut arkadaşlar..
DMF iptali yapmışsınız tamam iyi hoş da bu motorlar tasarlanırken krank ağırlıkları bile volanta göre tasarlanır ve dmf nin asıl amacı sizi konforlu götürmektense krankınızı korumaktır. vwlerde çok sabit volanta geçip krank kesenler oldu aman dikkat mühendis onu bişey hesaplayarak koyuyor yoksa combo corsa gibi konforun geri planda olduğu küçük sınıf araçlarda ne gezsin DMF heleki combo vs gibi ticarilerde.
söyledikleriniz mantıklı..
peki ama palio-punto-doblolar'daki motor aynı yani krank aynı olmasına rağmen, onlarda sabit volan olması konusunda düşünceniz nedir?
bu sabit volan olayı dünyada burda çözülecek bu gidişle, her ihtimali her parçayı düşünerek adım atıyoruz