- Konuyu Başlatan
evet devam etmemesi lazım normalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar herkese selamlar.
Bu debriyajın tıkırtı yapması vb. sorunlar ile ilgili araştırma yaparken bu siteyle tanıştım ve bu başlıkta yazılanları okudum. Açıkcası aklım karıştı. Çözüm var mı? Varsa nedir?
Sabit volan çözdü denmiş ilk mesajlarda. Başka bir üye tekrar orjinal taktım demiş.
Ucuz bir parça da değil. Şimdi ben bu sıkıntıyı gidermek istiyorum.
http://www.opelgm.com/Opel-Corsa-C-13-Dizel-Sabit-Volant-ve-Debriyaj-Seti,PR-535.html
internetde opel sabit volant denmiş. Şimdi bu volantımı alıp taktırayım.
Bir de debriyaj balataları kaç km değişmesi gerekir.
Aracım 93.000 km de. Opel corsa 2006 1.3 cdti
arkadaşlar benim volantta ses yapmaya başladı ben orjinal aldım 470 liraya bilyada aldım baskı balatada bir kenarda duruyor ama bir sorunum var lütfen yardım edin bana.mustafa sana sormuştum kasnak bilyasıdır demiştin kayışı çıkarttım ses kesilmedi.sesi tarif edeyim.yolda giderken mesela ışıklara yaklaşınca 2. vitesteyim debriyaja basınca ve vitesteyken sürtünme sesi geliyor.boşa atınca ses gidiyor.1.2.ve 3. viteste yapıyor.dikkat edilmesi gereken yer debriyaja basılı ve viteste iken.kime götürdüysem farklı bişey diyor.benim ustam volanı değiştir geçer diyor.başkası grup dişlileri diyor.başkası prizdirek bilyası diyor.çok fena çıkmazdayım arkadaşlar.debriyaja basılınca ve vitesteyken nereler çalışıyor nereler dönüyor yardım.boşa atınca ses gidiyor ve araç sabit dururken ses yok.ama volantım ses yapmaya başlayınca bu ses meydana çıktı.