Hahaha onu bilmem whatsup bak
Hiç boşa gazlama adamı başka planları var onun camla cruise la uğraşmaz şimdi bırak arka camı elektrikli yapmayı arka koltukları çökerse hiç şaşırma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hahaha onu bilmem whatsup bak
yeni opelime kavuşmama saatler kaldı..heyecandan uyuyamıyorum
Hiç boşa gazlama adamı başka planları var onun camla cruise la uğraşmaz şimdi bırak arka camı elektrikli yapmayı arka koltukları çökerse hiç şaşırma
arabayı teslim ederken resim çekip veriyorlar..onuda buraya yüklersiniz artık..bizde görürüz arabayı..)
Hangi bayii yapıyor onu benim resmimi falan çekmediler
Ankara da Reis Oto yapmıştı..adamcağız bahşiş için böyle bi yöntem geliştirmiş.Önce arabayı tanıtıyor..Sonra resmi çekiyor ve içerdede baskı makinası var..Hemen götürüp orda basıyor ve güzelde bi zarfa koyup veriyor..
Sende eşşek değilsin tabii..bahşişini veriyorsun..)))
hahaha yok artık
Bende aracımı teslim almaya eşimle beraber gitmiştim, Satış yapan kişi yedek anahtarı kime verelim diye sordu, daha önceden deneyimli olduğum için ses çıkarmadım, eşim atladı. Paşa paşa verdi bahşişini
Ankara da Reis Oto yapmıştı..adamcağız bahşiş için böyle bi yöntem geliştirmiş.Önce arabayı tanıtıyor..Sonra resmi çekiyor ve içerdede baskı makinası var..Hemen götürüp orda basıyor ve güzelde bi zarfa koyup veriyor..
Sende eşşek değilsin tabii..bahşişini veriyorsun..)))