Corsa 1.3 enjoy active cdtı

Hangi bayii yapıyor onu benim resmimi falan çekmediler :)

Ankara da Reis Oto yapmıştı..adamcağız bahşiş için böyle bi yöntem geliştirmiş.Önce arabayı tanıtıyor..Sonra resmi çekiyor ve içerdede baskı makinası var..Hemen götürüp orda basıyor ve güzelde bi zarfa koyup veriyor..

Sende eşşek değilsin tabii..bahşişini veriyorsun..:-))))

Ankara da Reis Oto yapmıştı..adamcağız bahşiş için böyle bi yöntem geliştirmiş.Önce arabayı tanıtıyor..Sonra resmi çekiyor ve içerdede baskı makinası var..Hemen götürüp orda basıyor ve güzelde bi zarfa koyup veriyor..

Para neler yaptırıyor ya :)

Bende aracımı teslim almaya eşimle beraber gitmiştim, Satış yapan kişi yedek anahtarı kime verelim diye sordu, daha önceden deneyimli olduğum için ses çıkarmadım, eşim atladı. Paşa paşa verdi bahşişini :)

Bende aracımı teslim almaya eşimle beraber gitmiştim, Satış yapan kişi yedek anahtarı kime verelim diye sordu, daha önceden deneyimli olduğum için ses çıkarmadım, eşim atladı. Paşa paşa verdi bahşişini :)

tolga bey sizle aynı araca sahibiz, yaklaşık olarak aynı km deyizde, şuan ort tüketim değerleriniz nelerdir? Reel değerlerden bahsediyorum pompa ölçümü? saygılar

Valla bende resim falan çekmediler 50 tl vardı cebimde onu verdim demekki resim olsa :) ilk full lemede benzin pompacısına bile 10 lira bahşiş verdim :)

Geri