corsa c dizel aracıma Yay

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uslum64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ayıp ediyon ali usta :)
bak mustafa abi eibach hakkında ne olduğunu söylemiş,ben de söyledim sana :)
ben de 5 cm ap kullanıyorum,biraz sert ama memnunum genel itibari ile,3 cm fk bile takabilirsin,yaylı corsa zaten 3-4 tane var :) onlarda görmemiştir...

eibach ta alabilirsin fk da :)

ben sana 3 cm fk öneririm para harcamak ve çok düşsün istemiyorsan :)

peki caner hocam kalite bnm için önemlidir ve araca zarar vermesini istemem bilgilendirdigin için teşekkür ederim fk iyi bir marka diyebilrmiyiz :D

bende arabama titizimdir,hatta kıl ımdır...ben taktıysam sende takabilirsin..biraz dikkatli kullanman lazım eibach a göre esnekliği sınırlı kalıyor..ama güzel...
tabi iyi olur allahtan kötü olur caner den olmasın :)

bende arabama titizimdir,hatta kıl ımdır...ben taktıysam sende takabilirsin..biraz dikkatli kullanman lazım eibach a göre esnekliği sınırlı kalıyor..ama güzel...
tabi iyi olur allahtan kötü olur caner den olmasın :)

Allah razı olsun caner hocam:D ama sen ap demişsin ap nasıl bi marka ? çok soru sordum biliyorum amacahillik böyle bişey :D:cool:

Bildiğim kadarıyla 3,5 cm altına düşüreceksen kesinlikle iyi bir amortisör desteği sağlamalısın. Bu da olsa olsa koni ayarlılarla olur. Onlar da 1000 liradan başlıyor. Yoksa ;
1) Aracınız zaten sert bir süspansiyona sahip, takur tukur sesler duymaya müsait bu sefer sesten ve konforsuzluktan soğursun aracından.

2) Ön takım ömrü neredeyse yarı yarıya azalır. Türkiye'nin yolları malum.

bildiğim kadarıyla 3,5 cm altına düşüreceksen kesinlikle iyi bir amortisör desteği sağlamalısın. Bu da olsa olsa koni ayarlılarla olur. Onlar da 1000 liradan başlıyor. Yoksa ;
1) aracınız zaten sert bir süspansiyona sahip, takur tukur sesler duymaya müsait bu sefer sesten ve konforsuzluktan soğursun aracından.

2) ön takım ömrü neredeyse yarı yarıya azalır. Türkiye'nin yolları malum.

bugün aracıma red eagle marka 3.5 yay taktırdım arkadaşlar fotografları çekince koyarım konfordan pek ödün vermedi iyi bi yaya benziyor tavsiye ederim

e hadi güle güle yanla :)

eibach dedik almadın fk dedik almadın gittin kafana göre aldın birde yardım etmediniz diye kızıyon yau :D

e hadi güle güle yanla :)

eibach dedik almadın fk dedik almadın gittin kafana göre aldın birde yardım etmediniz diye kızıyon yau :D

:D:D eıbach alcaktım ama sipariş edilmesi gerkiyodu 2012 model golf un birisi red eagle taktrıyodu bende taktırdım ben kızmadım size sadece kmse kknuşmuyodu sağol sen konuştuğun için :D

:D:D eıbach alcaktım ama sipariş edilmesi gerkiyodu 2012 model golf un birisi red eagle taktrıyodu bende taktırdım ben kızmadım size sadece kmse kknuşmuyodu sağol sen konuştuğun için :D

Çok ilginçsin gerçekten. ;)

Geri