corsa c dizel aracıma Yay

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uslum64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
GM amörtisörle 5 cm fk yay dehşet sert oluo imzamda ki resimde 185 65 14 lastik var 5cm fk var araba sadece lastik üzerinde esniodu şimdi mondreo amatisör taktım gerçekten süper oldu yaylanma gayet başarılı izmirde kullanıorum yollar berbat çok memnunum şu an 195 45 15 yada 50 15 lastikğe geçiorum bakalım o zaman ne olacak :)

eski aracım corsa b idi 60-40 apex kullanıodum ondan da çok memnun kalmıştım

fk yı tavsiye ederim. corsa c de Apex kullanmadım ama b kasada gayet güzeldi :)

GM amörtisörle 5 cm fk yay dehşet sert oluo imzamda ki resimde 185 65 14 lastik var 5cm fk var araba sadece lastik üzerinde esniodu şimdi mondreo amatisör taktım gerçekten süper oldu yaylanma gayet başarılı izmirde kullanıorum yollar berbat çok memnunum şu an 195 45 15 yada 50 15 lastikğe geçiorum bakalım o zaman ne olacak :)

eski aracım corsa b idi 60-40 apex kullanıodum ondan da çok memnun kalmıştım

fk yı tavsiye ederim. corsa c de Apex kullanmadım ama b kasada gayet güzeldi :)

araban güzel maşallah ama çıtaları da boyatırsan süper durur..amatisörü kaça aldın toplam ?

tesekku ederim simdi 15x7 lenso light aldim beyaz renk onlarida takim hafta sonu paylasirim resimleri :) ön 2 tanesini 205 tl ye almistim 3-4 ay once ama cok fark etti tam kararinda oldu

Son düzenleme:
tesekku ederim simdi 15x7 lenso light aldim beyaz renk onlarida takim hafta sonu paylasirim resimleri :) ön 2 tanesini 205 tl ye almistim 3-4 ay once ama cok fark etti tam kararinda oldu

hayırlı olsun:D ne gibi bi fark oluştu mesela acıklarmısın

ilginç derken hocam :D:confused:

Konuya sana cevap olarak bişeyler yazdım ve başkalarıda yazmış sanırım, bi önceki postunda hiç kimse konuşmuyor, yardımcı olmuyor gibisinden bişeyler yazmışın, bunu neye istinaden yazdın acaba?

Konuya sana cevap olarak bişeyler yazdım ve başkalarıda yazmış sanırım, bi önceki postunda hiç kimse konuşmuyor, yardımcı olmuyor gibisinden bişeyler yazmışın, bunu neye istinaden yazdın acaba?

onu yazmamın sebebi size laf çarptırmak değildi belki diğer arkadaşlarımızın da fikrini alabilirim düşüncesiyde yoksa sizin görüşünüze karşı yapılmış bir tavır değil..:D

iyi bi amortisörcüde soğuk pres yaptırt yayla uğraşma boşuna FK nın yerlı yapımı tuzalada tavsıye etmem ıthal org FK da 370 cıvarlarnda en temızı preslettır

iyi bi amortisörcüde soğuk pres yaptırt yayla uğraşma boşuna FK nın yerlı yapımı tuzalada tavsıye etmem ıthal org FK da 370 cıvarlarnda en temızı preslettır

dostum önce red eagle yay taktırdım sonra eibach yaylarla değiştirdim şimdi çok memnunum ..press saglıklı olmuyormuş arastırdım

Geri