corsa c dizel aracıma Yay

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uslum64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
presi soguk yaptirman gerekli sicak preste yayin yapimi asamasinda suyunu alir buda dediğin gb sagliksiz olur ama soğuk preste herhangibi sikinti yarata bileceğini düşünmüyorum

Eibach çok sağlıklı bence, 10 yıl da benzer uzun bir süre garantisi olduğunu duymuştum bi ara?

Eibach çok sağlıklı bence, 10 yıl da benzer uzun bir süre garantisi olduğunu duymuştum bi ara?

doğrudur ustam kaç yıl oldugunu tam bilmiyorum ama sanki orjinal yaylar var gibi ben hiçbir konforsuzluk ysamıyorum cok az denilecek kadar o da normal sonucta spor yay bu :D ama gercekten tavsiye ederim

doğrudur ustam kaç yıl oldugunu tam bilmiyorum ama sanki orjinal yaylar var gibi ben hiçbir konforsuzluk ysamıyorum cok az denilecek kadar o da normal sonucta spor yay bu :D ama gercekten tavsiye ederim

Aynen aynen, bende 6 ay felan anca oldu, çok aşırı basmadı ama konfor çok iyi. Forumda bir arkadaştan ikinci el, çokda iyi bir rakama almıştım, sağolsun.

Aynen aynen, bende 6 ay felan anca oldu, çok aşırı basmadı ama konfor çok iyi. Forumda bir arkadaştan ikinci el, çokda iyi bir rakama almıştım, sağolsun.

bize denk gelmezki usta sana iyi denk gelmiş çok araştrdım ama yoktu ikinci el eibach iyidir iyi:rakir:

hala sahibindende bir ilan da var maxtrac yay...2.el 5 cm adamı 55 kere aradım,2 kere görüştüm tamam al dedi sonra bir türlü görüşemedik,uyuz oldum gittim fk aldım ama güzel :)

hala sahibindende bir ilan da var maxtrac yay...2.el 5 cm adamı 55 kere aradım,2 kere görüştüm tamam al dedi sonra bir türlü görüşemedik,uyuz oldum gittim fk aldım ama güzel :)

satmaya niyeti yoktur onun ondan :D

5 cm de tam olarak inmiyorkı arabada tamamen ınmesı ıcın gene presletmesı vede ıster preslet ıster ettırme arka amortisörlerini boyunu mutlaka bı profosyonel bı yerde kısalttırman gerekır yoksa allah muhafaza yaylar yerınden atıyor

bostancı otosanayıden sevgılerle :)

Geri