CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaslar bugun aklıma geldı arzu edersenız eger ıstınye parkta bulustuktan sonra sahılden bı tophane yapabılırız bı nargıle keyfı falan yapabılırız ıstersenız eger

aradığınız bu marşbiyel mi???

evet tam olarak aradığımız marşbıyel budur :) dodiklerin değişmesi gerekiyor doğrudur ama fiber yaptıracağımız için fiberci kalıbı dökerken ona göre döker ve dodikleri değiştirmeden birebir bu şekilde montajını yaparız. hadi abi bize bir kıyak yapta marşbıyellerini istanbul aksaray sem tuning e gönderde şunların kalıbını aldıralım. herkes nasiplensin :)

Son düzenleme:
Diğer modelleri çıkaran fiberciler neden şimdiye kadar bunu çıkarmış değil acaba ilginç bi durum :)

Corsa Team arka stopları siyah yapıyım mı ne diyorsunuz? Artık arabadan uzaklaştık yapılacak değişiklikleri düşünme zamanı :)

Bu arada opc gösterge zemini de ilana koyulmuş düşünenler kaçırmasın :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...l-corsa-c-opc-gosterge-zemini-42794787/detay?

Sadece gösterge zemini için çok para istenmemiş mi ? o paraya komple plazma alabilirsin, yaklaşık 150 tl ye temin edilebiliyordu

Diğer modelleri çıkaran fiberciler neden şimdiye kadar bunu çıkarmış değil acaba ilginç bi durum :)

Corsa Team arka stopları siyah yapıyım mı ne diyorsunuz? Artık arabadan uzaklaştık yapılacak değişiklikleri düşünme zamanı :)

Bu arada opc gösterge zemini de ilana koyulmuş düşünenler kaçırmasın :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...l-corsa-c-opc-gosterge-zemini-42794787/detay?

Arkadaşlar yakında almanyadan gelecek tanıdık var bu gosterge zeminlerinden getirtebiliriz isteyen olursa, ebay da 30 lira civarı sanırım, buluşmaya gelirsem inşallah detaylı konuşuruz,yoksa 130 lira gercekten buyuk para. yardımcı olabılırım bu konuda, ufak defek parcaları getırtebılırız sorun olmaz yeterkı agır olmasın, fiber işine gelince yaptıcak arkdaşların listesini yapalım, eskilerden tanıdığım fiberciler var, paşa (levent) yada ş.evler özcana çok fiber yaptırdık zamanında, topluca yaptırırsak güzel fiyat alabilirim.

evet tam olarak aradığımız marşbıyel budur :) dodiklerin değişmesi gerekiyor doğrudur ama fiber yaptıracağımız için fiberci kalıbı dökerken ona göre döker ve dodikleri değiştirmeden birebir bu şekilde montajını yaparız. hadi abi bize bir kıyak yapta marşbıyellerini istanbul aksaray sem tuning e gönderde şunların kalıbını aldıralım. herkes nasiplensin :)

melih benim oraya göndermem sıkıntı olur ama yavuz da benim aracın ikizi var buluşmada göreceksiniz ona teklifte bulunun derim

Arkadaşlar yakında almanyadan gelecek tanıdık var bu gosterge zeminlerinden getirtebiliriz isteyen olursa, ebay da 30 lira civarı sanırım, buluşmaya gelirsem inşallah detaylı konuşuruz,yoksa 130 lira gercekten buyuk para. yardımcı olabılırım bu konuda, ufak defek parcaları getırtebılırız sorun olmaz yeterkı agır olmasın, fiber işine gelince yaptıcak arkdaşların listesini yapalım, eskilerden tanıdığım fiberciler var, paşa (levent) yada ş.evler özcana çok fiber yaptırdık zamanında, topluca yaptırırsak güzel fiyat alabilirim.

almanyadan gelecek olan arkadaşın ne zaman gelecek ben gösterge panelinden almak isterim ama alınacak ürünün fotolarını görmek isterim bu arada benim araç esaytronik olduğundan vitesi gösteren kısmıda olması gerekiyorr

Opel-Meriva-OPC_8.jpg

!BrhpOQg!mk~$(KGrHqQOKjQEu,95ge-DBL0EG65NQQ~~_12.JPG

Bitte warten
Bild nicht verfügbar

Ben pek anlamam piyasasından fiyatından ilanlarda yeni gördüm ekledim. Tabi siz daha iyi bilirsiniz uygun olup olmadığını :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-opel-corsa-c-opc-gosterge-zemini-42794787/detay?

130 liralık bu ilanda dikkat ettiyseniz OPC logosu yok devir kısmındada opel performance center yazısıda yok yani bence yazılar daha farklı bir hava katıyor bence olması lazım diye düşünüyorum Ali abinin verdiğiresim OPC kadranın olması gerektiği gibi bir resmi eğer almanyadaki arkadaş getirebilecekse bence ayrıntılarıda vermek lazım.Bu arada bizim orjinal kadran ışıkları iş görmez sanırım bunlarıda değiştirecez hali ile yada plazma olanlarından"kalitesi nasıdır bilinmez ama" alacağız onunda fiyatı artacak büyük bir ihtimal yada kendimiz led döşiyecez..

CoRsA TEAM İSTANBUL BULUŞMASI

tarih: 26 şubat saat 13.00 de İSTİNYE PARK

Katılanlar burdan aşağı liste devam etsin

1. durulakar
2. meftun
3. yavuz_aşık
4. Mel-a-ku
5. corsafacan
6. Muebbet
7. Masmiseim
8. Calmy (mehmet abi kesin değil )
9. red-star
10. ...

yok mu artırannn ????

Diğer bölümlere de konu açın olmazsa corsa tuninge falan onlarında haberi olsun. Bu konunun linkini verin gelen olabilir :)

Geri