Far değil masraf kapısı 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet sadece dış görünüş Normal far kadar aydınlatmıyor yada bize öyle geliyor merceklinin yapısı farklı olduğundan yani göz alışkanlığı birazda ama mercek oldumuda xenon olacak ki birşeye benzesin
Fevzi senin angelların mercekleri orjinalleri mi? Bir de markası nedir? Su alma problemi var mı?Xenon şart. Angel farlara kötü derler hiç aydınlatmaz derler. Bunu diyen gelsin benim farlarımı görsün 6000k xenon ile maşallahı varAma sarı ampuller ile kullanırsanızda orjinal fardan kötü
![]()
Kerem eleman sağ sol beraber veriyor bir görüş istersen...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-orjinal-mercekli-far-motorlu-44475064/detay?
abi ilanı gördüm de aşağıdaki ifade korkuttu, alıp bir 200 daha harcayacaksak mantıklı değil, yanlış mı düşünüyorum?
"... isteyene sağ tarafını da verebilirim ama onun ayakları, far motoru ve ayar vidalarından biri sorunlu camında falan bi sorun yok"
Fevzi senin angelların mercekleri orjinalleri mi? Bir de markası nedir? Su alma problemi var mı?
Krom olanını bulsam angellarını iptal edip krom angel eye da takabilirim