CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
araç sahibine mesaj atıp forumama mı davet etsek ne yapsak ayroıntılı olarak bilgi versinn :)

bixenon farını bilemem ama benim kulladnığım araç ta cosmo

otomatik kararan iç dikiz aynası yağmur follow me home abs ebd var

evet arka camlar manuel arka taraf kampana yol bilgisayarı yok cosmolarda
İlginç hakkeen ben o kadar ebayi arıyorum tarıyorum orjinal bulamadım hiç astraların omegaların var ama corsa c bulamdım bir türlü..

Ali abi bu arada şu kararan dikiz ayna,yağmur far sensörünün fotoları var mı? Birde senin araçta sunroof"manuel-otomatik" ta varmı? sunroof varsa içeriden fotoları alabilirmiyiz?

Hala anlayabilmiş değilim o kadar teknoloji ile donattılar corsaları ama en dolu cosmolarda arka frenleri hala kampana kullanmışlar..O yıllarda arka disk arka cam otamatikleri opsiyonelmiydi acep?

aracın içini gösteren video var onu ekleyimm ama benim araçta sonroof yok maleseff

daha sonra fotoları eklemeye çalışırım

http://www.youtube.com/watch?v=BhVUGEm4OQc

senin arabada park sensörü var mıydı? ben hatırlayamadım da. hele göstergeyi hiç hatırlamıyorum. ben de düşünüyorum hangi markayı önerirsin?
daha keşfedeceğim çok şeyi var arabanın. bi de dikizin altındaki sarı ışık ne işe yarıyo yaw?

park sensörünü ben ethem abiden aldım geçen yaz başıydı galibaa
sen geldiğinde de vardı da sen geldiğinde pek geri gitmeye fırsat bulamadık galiba marka olarak pek bilgim yokama cyclone iyi markadır geçen cuma günü bimde 40 tl ye sensör vardı ama markası ne idi bilemem

aynanın altındaki sarı ışık tahminimce aşağıda vites kısmını aydınlatıyorr

sağ yolcu koltuğu altında ki çekmeciyi keşfettin mii???

kaptan fiskiyeler sabit gibi sanki tampondan çıkmıyor sanki en azından makyajsız kasa öyleydi
Corsa%20GSI.jpg

Opel-Corsa-Sport-1.4-16v.jpg

tahmin ettiğim kadarıyla
fıskıyeler ön cam su fıskıyesine bağlı yani ön camlar temizlenmek istediğnde çalışıyor ve far fıskıyeleri öne doğru hareket edip su fışkırtıyor sonra işlem bittikten sonra yerine giriyor

en azından bizim diğer araç 407 de öyle bu da aynı sistemdir bence

Geri