Dacia Duster Yakit tuketimi ve yorumlari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vectra 500 litre...

Gerçi hacimsel olarak daha büyük ama kullanışlılık yönünden Duster çok daha iyidir. Kutu gibi bagaj... Hem bagaj perdesini kaldırıp tavana kadar bile yükleme yapılabilir. :)

Gerçi hacimsel olarak daha büyük ama kullanışlılık yönünden Duster çok daha iyidir. Kutu gibi bagaj... Hem bagaj perdesini kaldırıp tavana kadar bile yükleme yapılabilir. :)

evet o yonden avantaj kesinlikle ama simdiye kadar okadar yuklemeye gerek kalmadi. gercekten perde o konuda cok avantaj sagliyo

çok ilerde ikinci elden 4x4 tam dolusunu az km li olursa alabilirim fiyatı epey makul olur.

çok ilerde ikinci elden 4x4 tam dolusunu az km li olursa alabilirim fiyatı epey makul olur.

yani makul olur. ya kim ne derse desin turkiyede bu fiyata bu arac bence ideal. gerci uzun sureli ne kadar saglamlik verir merak ediyorum. bilmiyorum neden motoruna guvenim sonsuz :D insallah yaniltmaz beni :)

motoru megan motoru kendini ispatlamış kanıtlamış kaliteli bir motor.. bir sıkıntı çıkartmaz bakımları aksatılmadığı sürece.

dacia nın zaten motor üretimi yok bütün motorlarını renault gurubunda kullanılan motorlardan alıyor.. haliyle o motorda vardır..

Duster güzel bence tip güzel fiyat da güzel. Uçuyum kaçıyım derdi yoksa performans da gayet yeterli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri