- Konuyu Başlatan
ahh işte o benzini karşılayabilecek maddiyatımız olsa da bizde benzinli kullanabilsek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onu bunu bilmemde 0 arac alipta ardindan hemen lpg taktiranlara anlam veremiyorum... benim dusuncem....
doğru sözlere ne denirdizelin keyfini alan bidaha kopamaz...
ben hiç bir zaman dizel ile benzinli arasındaki L başına fiyatfarkın kapanacağı fikrine inanmadım ileridede böle birşey olmaz bence belki torunlarımız görür:)komşuda 1.0 motor yaris var bende astra h cdtı gene az yakıorm yaristen,1.6 megane dynamic var tüplü komşuda gene astra az yakıyor hem dayımda 2010 lpg li mazda3 var otomatik full ondanda aastra az yakıyor şu anda...cliomuz vardı 1.4 16v rxt hb astra ile birlikte clionun bakım masrafları daha fazla idi şimdi opel yedek parçacısından alıyorum filtreleri 50 ytl ye birde mobil1-0-40 tam sentetik motor yağını alıyorum kardeşim birde ustama işçilik parası atıorm 150 ytl ye 10.000 lik bakımını yaptırıorm astranın(15binde bir ama ben 10binde bir yaptırıorm)2 gün önce arkadaşım arabasını satıyordu illa sen al dedi honda cr-v 2005 90.000 de full deri koltuk suunrof 38.000 e burakıcaktı valla astrama kıyamadım cr-v'ye lpg taktır havalar soğuyunca farklı yakar ısınınca farklı yakar pek güvenemedim açkcası o yüzden astram 100.000 ni geçsede binmeye devam şehir içi şehir dışı karma 6.0 L yakıtıyla geziyoruz çok şükür...