Valla istanbul'da cogu alısverıs merkezlerı almıyorlar tek tek kontrol edıyorlar aracları.Bagaj Acıp Bakma Vs..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar ben geçmiş arabalarım içersinde hem dizel, hem benzinli, hemde lpgli araçlar kullandım ama takdir edersinizki katetmiş olduğumuz yollar genelde aynıdır. Şu anda 2.5 v6 gibi bir benzin canavarı motora sahibim ama inanın bir kere bile lpg taktırmayı düşünmedim. Evet muazzam bir yakıt harcaması var eskiden 50 iraya 13 lt benzin alıyorduk şimdi; 50 liraya 12 lt alıyoruz ve ben 13lt aldıgım zamanlar sadece ve sadece İstanbul trafiğinde 70 km yol alıyordum. Malum istanbul'un coğrafyası dere tepeden oluşuyor. Ama uzun yola vurunca İstanbul'dan Muğlaya kadar 1 depoyla gittim bu benzin canavarı dediğim makinayla ama; eskiden sahip olduğum 1.9 D Doblo aracımla aynı güzergahta 1 depoyla sadece izmir'e kadar gidebiliyordum. Her iki aracında deposu 60 lt biri motorin, biri benzin...
Benzinli ve otomatik vites aracım bu farkı nasıl attı anlamıs degilim ama büyük motorun uzun yolda faydası cok bu kesin. Konu saptı biraz sanırım ama; uzun lafın kısası ben lpg takdırmam ve kullanırsamda benzinli arac kullanırım zevk meselesi...