merhaba.oncelikle alpago uyemiz bronz uye serefine nail olmasina ragmen hala imza kisminda isim soyisim zorunluugunu yerine getirmemis.once bu kismin duzeltilmesi gerekiyor.ledlere gelecek oursak oraya bildigimiz normal ledlerden takarsan verim alamazsin.SMD veya FLEXIBLE adini tasiyan ledleri kullanirsan ve isi ayar dumesinin orayada bunlarin beyazini koyarsan zaten sana istedigin rengi verecektir.nedeni ise zaten zeminin kirmizi ve mavi renk olmasidir.sen oraya ayni renk led koyarsan oranin rengini bogmus olursun.gogus sokme islemide o kadar zor bi islem degil aslinda ama kendine guvenene tabiki.mesela ben sadece iscilik icin 100 ytl alrim ki simdiye kadar 2 adet corolla 3 adet astra ve 1 adet vectra olmak uzere 6 araba yaptim.hepsininde icinde nekadar isik varsa arac sahiplerinin istegi dogrultusunda isiklarini led aydinlatmaya cevirdim.mesela astranin cam acma kapama dugme grubunun isiklarini degistirme isleminin ne kadar zor bir islem oldugunu bilemezsiniz.eger elinizde var ise sokun bi bakin ne demek istedigimi anlarsiniz.istanbulda aracina bu isi yaptirmak isteyen olursa cok uygun bir fiyata tum isiklari yapiyorum bilginize.