Bence hiç şaşırma. Ben de desteklemiyorum diye oy kullandım. Desteklemeyenlerin amacı halen anlaşılamadı. Yanarım da ona yanarım. İnsanlar zaten ulu orta, saygısızca içilen, kişileri rahatsız eden sigaraya karşıydı, kısım kısım da yasaklar uygulamaya konuyordu. Burada iktidarın tutumunu desteklemiyorum. Onlara göre mekruh olan bir şeyi kimse kullanmamalı, bu ülkede onlardan gayrisi yaşamamalı, herkes onlar gibi olmalı, olmayanlar çaktırmadan ağır ağır zorlanmalı. Hani herkesin. her kesimin lideriydiler, ne oldu ne değişti de farklılaşmalar başladı. Zamanında DTP'lilere mecliste arkalarını dönenler şimdi onlarla adete kanka oldular. Belediye seçimlerinde bunlar değilmiydi Murat Karayalçın'ı DTP ile samimi olmakla suçlayanlar. Bu ne pehriz, bu ne lahana turşusu. Biraz samimi olsunlar. Bu tutumları değişmez ise yakında apoyu boğazda, kordonda gezerken görürseniz de şaşmayın. Yani samimi olmadıkları için, tutarsız oldukları için, sırf sigara içilebilen yerlerin açılmasına dahi tahammül gösteremedikleri için, olayı bu tür bir yasakla geçiştirip vatandaşı aptal yerine koydukları için, şirin görünmeye çalıştıkları için desteklemiyoruz, yoksa sigaraya hayran felan değiliz. İktidarın vatandaşın sağlığı için inatla yapmadıklarını yazmaya kalksak onlar da epeyce yer tutar.