emniyet kemeri 90 sn süren uyarı sesi

Ynt: emniyet kemeri 90 sn süren uyarı sesi

Peki bu airbag lerde bi sikinti oldugu icin olabilirmi peki ?

Bence kemer tokalarının girdiği yerde bir sıkıntı vardır.

Bencede tokaların takıldığı yerde sıkıntı olabilir .
Yalnız madem 90 sn ötüyor orda oturan biri var, emniyet kemeride takılı
aklıma şu soru geliyor Allah korusun bir kaza anında yolcu hava yastıkları açılacakmı ?
Şahsi fikrim açılmaz bence hiç vakit kaybetmeden servise gösterin geçmiş olsun ..

emniyet kemeri sensoru çalışmazsa airbagler açılmaz

sallierim link' Alıntı:
emniyet kemeri sensoru çalışmazsa airbagler açılmaz
Airbagler kemerle baglantili degil.
Kemer  Takili olmasa bile airbag acilir

Kemer bağlı olmasa da ses belli bir süre sonra kesiliyor. Sürekli devam etmiyor.

B֜LENT link' Alıntı:

Ben aksi diye biliyorum. Kemer takılı olmadığı zaman yolcu frenleme sebebiyle öne doğru hareket edip torpidoya çok yaklaşmış olabilir ve airbag patladığında çok büyük zarar verebilme ihtimaline karşı kemer takılı olmayınca airbag tetiklenmez diye biliyorum.

B֜LENT link' Alıntı:
airbagler kemerle baglantılı abi.takılı degilse açılmaz

Burock3427 link' Alıntı:
Ben aksi diye biliyorum. Kemer takılı olmadığı zaman yolcu frenleme sebebiyle öne doğru hareket edip torpidoya çok yaklaşmış olabilir ve airbag patladığında çok büyük zarar verebilme ihtimaline karşı kemer takılı olmayınca airbag tetiklenmez diye biliyorum.
Burock3427 link' Alıntı:
Kemer takili olmasada airbag açar arkadaslar.
Servise sorabilirsiniz.

B֜LENT link' Alıntı:
Kemer takili olmasada airbag açar arkadaslar.
Servise sorabilirsiniz.
Abi senin tecrüben varmı bilmiyorum ama allah yaşatmasın fikrine saygı duyarak arkadaşların dediğide çok mantıklı geliyor airbag patlayacak algılayacak da şişecek ce her ne kadar sn lik  olsada yolcu daha hızlı tepki verip hareket edecektir ve airbaglar sıkıntı çıkarır sürücü için de geçerli aynı şey e gel gelelim Euro Ncap de de hep takılı kemerler.
Bence bu kemerler Airbagler ile koordinelidir Bülent abi ama yan hava yastıkları sonra koltuklar perdeler kemersiz olabilir çünki arkada kimse takmıyor kemer hem alakası da yok umarım böyledr başka türlü aklıma yatmadı çünki  :)

Geri