- Konuyu Başlatan
Ynt: emniyet kemeri 90 sn süren uyarı sesi
Peki bu airbag lerde bi sikinti oldugu icin olabilirmi peki ?
Peki bu airbag lerde bi sikinti oldugu icin olabilirmi peki ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Airbagler kemerle baglantili degil.sallierim link' Alıntı:emniyet kemeri sensoru çalışmazsa airbagler açılmaz
BÖLENT link' Alıntı:Airbagler kemerle baglantili degil.
Kemer Takili olmasa bile airbag acilir
airbagler kemerle baglantılı abi.takılı degilse açılmazBÖLENT link' Alıntı:Airbagler kemerle baglantili degil.
Kemer Takili olmasa bile airbag acilir
Burock3427 link' Alıntı:Ben aksi diye biliyorum. Kemer takılı olmadığı zaman yolcu frenleme sebebiyle öne doğru hareket edip torpidoya çok yaklaşmış olabilir ve airbag patladığında çok büyük zarar verebilme ihtimaline karşı kemer takılı olmayınca airbag tetiklenmez diye biliyorum.
Kemer takili olmasada airbag açar arkadaslar.Burock3427 link' Alıntı:Ben aksi diye biliyorum. Kemer takılı olmadığı zaman yolcu frenleme sebebiyle öne doğru hareket edip torpidoya çok yaklaşmış olabilir ve airbag patladığında çok büyük zarar verebilme ihtimaline karşı kemer takılı olmayınca airbag tetiklenmez diye biliyorum.
Abi senin tecrüben varmı bilmiyorum ama allah yaşatmasın fikrine saygı duyarak arkadaşların dediğide çok mantıklı geliyor airbag patlayacak algılayacak da şişecek ce her ne kadar sn lik olsada yolcu daha hızlı tepki verip hareket edecektir ve airbaglar sıkıntı çıkarır sürücü için de geçerli aynı şey e gel gelelim Euro Ncap de de hep takılı kemerler.BÖLENT link' Alıntı:Kemer takili olmasada airbag açar arkadaslar.
Servise sorabilirsiniz.