emniyet kemeri 90 sn süren uyarı sesi

Ynt: emniyet kemeri 90 sn süren uyarı sesi

Sensör arızası olabilir.

Emniyet kemeri tokasının bağlandığı yerde elektronik devre var girişte orada arıza olmalı. Servise gitmekte fayda var.

Emniyet kemeri takmayınca açılan hava yastıkları körlüğe neden oluyor ve yüzde yanmalar yapıyor hatta boyun kırabiliyor.bu nedenle emniyet kemeri takılı değilken açılmıyor.ayrıca kontak kapalıyken de airbagler açılmaz.amaç araba park halindeyken gereksiz masrafa sokmamaktır.yalnız bizim astralarda bu sistem yoksa büyük eksikliktir.ben oldugunu düşünüyorum bu özellik yoksa güvenlik aksamlarıyla övündüğümüz opel büyük eksiklik yapmış..

Ayrica bu videoyu buldum.Emniyet kemeri takılmadan açılan airbag nelere neden oluyor onu gösteriyor.Ben hep takarım ve iyi ki de takıyorum

THINK Seatbelts - Three Strikes - 40 second advertisement

sallierim link' Alıntı:
Emniyet kemeri takmayınca açılan hava yastıkları körlüğe neden oluyor ve yüzde yanmalar yapıyor hatta boyun kırabiliyor.bu nedenle emniyet kemeri takılı değilken açılmıyor.ayrıca kontak kapalıyken de airbagler açılmaz.amaç araba park halindeyken gereksiz masrafa sokmamaktır.yalnız bizim astralarda bu sistem yoksa büyük eksikliktir.ben oldugunu düşünüyorum bu özellik yoksa güvenlik aksamlarıyla övündüğümüz opel büyük eksiklik yapmış..

Ayrica bu videoyu buldum.Emniyet kemeri takılmadan açılan airbag nelere neden oluyor onu gösteriyor.Ben hep takarım ve iyi ki de takıyorum

THINK Seatbelts - Three Strikes - 40 second advertisement

Bu video biraz hardcore izah etmiş olanları. (:

Ben aşağıdaki gibi softcore uyarıları tercih ediyorum. Gönüle hitap eden. (:

Embrace Life - always wear your seat belt

sallierim link' Alıntı:
abi bizim insanımız hardcoredan anlar :D

Doğru diyorsun, aha adamın kafası koptu. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Doğru diyorsun, aha adamın kafası koptu. ((:
benim berber emniyet kemerine tepki olarak doğmuş.araç ötmüyor mu rahatsız eder diyorum toka mı takıyorsun diyorum gerek yok diyor.İbrahim tatlıses açıyom sesi fullüyom sesten eser kalmıyor diyor...

sallierim link' Alıntı:
benim berber emniyet kemerine tepki olarak doğmuş.araç ötmüyor mu rahatsız eder diyorum toka mı takıyorsun diyorum gerek yok diyor.İbrahim tatlıses açıyom sesi fullüyom sesten eser kalmıyor diyor...

Allah ömür versin o zaman berbere. Saçı başı dağılmaz inşallah. ((:

sallierim link' Alıntı:

O zaman direkt cama. ((:

Geri