en iyi yolcu otobüsü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugraGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

en iyi şehirlerarası yolcu otobüsü

• Kullanılan toplam oy
    237
evet aynen insanlar tasarım kaynaklı olarak neoplan demekte gerçekten öyle dış görünüş çok önemlidir fakat su bir gercektirki kişi için dizayn edilen kafa ışığına vurulan kafalar ve sarsıntı neoplanı çok gerilere atar ki temsada tasarımda neoplanı örnek alır fakat konfor ve rahat yolculukta öncüsü setradır...
setranın eski otobüsleri bile ne kadar önde olduğunun göstergesidir.
mercedes bile setra ile ortak çalışır travegoda o 403 ten sonra setralar örnek alınarak üretilmiştir bakarsanız koltuk dizaynları ve ergonomiye kadar setranın takipçisi olduğu nettir.

kaynak işim dolayısıyla :D man temsa ve mercedes in fabrikalarını sıkça ziyaret eder ve kalite müdürlerinden üretim müdürlerine kadar muhabbetim olmuştur ayrıca 5 senedir şehir şehir gezerim binmediğim otobüs yoktur:D

man Ankara da
temsa Adana da
mercedes İstanbul dadır.

Opel Vectra Comfort :D :)

arkadaşlar bu araçların fiyatları konusunda bilgisi olan varmı merak ettim..??

anahtar teslim travego 500 milyar

alıp kiraya vermek lazım 30 kişi birlişp arabaları satıp alamazmıyız bi setra sonra veriririz kiraya

yada işletiriz opel tur :)

otoyol yada suratte Temsa Diamond hıc bırı gecemez
rampalar ıcın starliner
guvenlık ıcın travego

+1000 5 sene uzun yol gittim otobüsle bu yoruma imzamı atarım...:rock

bıde bu ototbusler bu paraları nası gerı cıkarıyolar onu dusunun nası kar etcen cook uzun bı suerc muhtemelen

otobüs sektörü aklamak için iyi bir sektör;)

ögrenciler için ara tatil bitti otobüsle memlekete gidip gelen oldu son görüsleri alalım

Geri