en iyi yolcu otobüsü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugraGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

en iyi şehirlerarası yolcu otobüsü

• Kullanılan toplam oy
    237
Travego bambaşka yanınızdakiyle aranızdaki mesafe iyi dizleriniz rahat.Neoplan da şekil olarak güzel ama kabin insanın içini karartıyor.koltuğu koridor tarafına çekersen muavinle akraba oluyorsun :D.Seçeneklerden en iyisi travego bence.

403 zamanının güzel otobüsüydü.Otobüsle fazla seyahat etmem ama trevego ve neoplanada bindim.Trevego güzel ama neoplan ev gibi :)

Askerden önce Hostluk yapmıştım...12 sene önce falan...O zaman o304 den 0403 e geçiş vardı..Prensesler falan vardı..Eski bir host olarak 0304 -0403 ten daha rahattı diyebilirim...Koltukları daha rahattı 403 ten...Şimdikileri bilmem ama benim zamanımda da Setra meşhurdu ve özellikle Varan firmasında vardı..Neoplan da sadece Ulusoy fimasında....Ama şoförler Setra hayali kurarlardı.

otobuse 4-5 kere bındım. hepsı leş. boyum 190. hıcbı yere sıgamıyorum. butun yol sopa gıbı oturuyorum

Setra ve Neoplan ... Neoplan zaten MAN'ın bir kolu. Ancak hakikatten ufo gibi bir otobüs.Setra daha insani :)

hepsine binen biri olarak setrayı tek geçerim.Lütfen setraya henüz binmemiş olan arkadaşlar yorum yapmasınlar.:D

tek tercihim setra neoplanlarda wireless olmuyor bazen bende bütün yol boyunca telefonla internete girdiğim için neoplan tercih etmiyorum setrayla gidip geliyorum en rahatı ve iyisi :)

0 403

Kesinlikle 0 403 arkadaşlar...hem koltuk mesafesi hemde genişlik bakımından hem de uyuma bakımından...şirket gözüyle bakmak gerekirse de kesinlikle tam bir peron arabasıdır...Ama eski di o ayrı bir konu...:D

Geri