en iyi yolcu otobüsü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugraGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

en iyi şehirlerarası yolcu otobüsü

• Kullanılan toplam oy
    237
kass böhrer setra ile travego aynı fabrikadan çıkma çoğu parçaları aynı,koltuklar rahat ama uyurken insanın başı sağa sola gidiyo...en iyi uyunacak koltuk o303 bence...

yolcu olarak ddeneyimlerim setra diyor. kotuklarındaki bel desteği mükemmel.

neoplan ın görünüşüne aldanmayın acayip sarsıyor.bence travego veya setra

190 ve üzeri olanlar ne diyor bakalım:)

ben hiçbirinde rahat edemedim edemiyorum, en az rahatsız edende o 403 geldi bana.

setrayada tavsiyeler üzerine bindim yine sıgamadım motor gürültüsündende durulmuyor heleki yokus asagı rötarlar devreye girince off.

benim sıralamam

O 403
Neoplan
Setra

diye oldu. Ama bazı firmaların vip secenekleri işin içine girince sıralamam iptal olur örnek olarak ulusoy un royal classs'ı.

Kesinlikle Travego. Setra sessiz ama ön ve ortalar. Bi gece İstanbul'dan dönerken arkada öldüm motor sesinden.

Son düzenleme:
Şu anda üniversiteden boş kalan zamanlarımda Bir Turizim firmasında Hostluk Yapıyorum. Bütün otobüslerimiz tek dingil mercedes travego. Çift dingil otobüs truzim sektöründe iş yapamıyor. Şu anada kadar birçok otobüsle gidip geldim en iyisi tabikide setra 17shd fakat fiyatı diyerlerine göre çok pahalı. Mercedesin travego modeli şu anda en çok tutulan model. Mercedes açıklama yaptı 2019 yılına kadar travegonun kasasını değiştirmiceklermiş sadece makyajlıcaklarmış. Bu arada 0403üde unutmamak lazım onlar her zaman yolların kralı olmuştur herkeze saygılar

Neoplan starliner tek gecerim.. Travego kadar rahatsiz bi otobuse hic binmedim :)

inanki rahatsızlık şöfürün kullanışından tut, yolun düzgünlüğü, aracın lastikleri ve amortisörlerine kadar değişebilir. fikrine saygı duyuyorum. ama neopan starliner diğerlerine göre çok pahalı olduğu için çok fazla görülmüyor.

inanki rahatsızlık şöfürün kullanışından tut, yolun düzgünlüğü, aracın lastikleri ve amortisörlerine kadar değişebilir. fikrine saygı duyuyorum. ama neopan starliner diğerlerine göre çok pahalı olduğu için çok fazla görülmüyor.

Dogru tabiki soforde etkiliyodur ama koltuklari cok sert geliyor bana ayrica amortisorleride sanirim cok sert aracin adeta tasin ustunde gidiyor gibi

setrayla ankaradan bursaya gittim mükemmel kesınlıkle o koltuğunu sokup astraya takasım geldi o derece :D 0403 pek sevmesemde 13 sene karabuk ıstanbul arası gittik geldık :D ulusoyun neoplanları uzay mekiği gibi süper tasarımı var ama 0403 setradan travegodan konforda çok geri geldi bana travegoda çok süper karizma var ama :D
birde arkadasım hosttu bır gun bende çalısabılırmıyım dıye denemek ıcın gıttım ızmıre hostluk gerçekten zor :D

Geri