fiber tampon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dtvolkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dogru soyluyosun mustafa bi foto olsa gorsek bende cok merak ediyorum nasi olcak acaba

benle beraber millette çatlıyacak meraktan çekeyim yarın foto. fiberci inşallah yüzüne gözüne bulaştırmamıştır. audi a6 nın alt tarafına benzet dedim ve bir foto verdim.:confused: bugün kurtay ile sisleri aldık sağ olsun krom kapaklarıda buldu.
bu tamponda arkadaşlar tüm vectra c ailesinin emeği geçti burak, gökan ,kurtay ve ben. valla hep beraber yaptık:)

Son düzenleme:
benle beraber millette çatlıyacak meraktan çekeyim yarın foto. fiberci inşallah yüzüne gözüne bulaştırmamıştır. audi a6 nın alt tarafına benzet dedim ve bir foto verdim.:confused: bugün kurtay ile sisleri aldık sağ olsun krom kapaklarıda buldu.
bu tamponda arkadaşlar tüm vectra c ailesinin emeği geçti burak, gökan ,kurtay ve ben. valla hep beraber yaptık:)

Volkan Krom sis çıtalarını buldukta aklıma bişey takıldı serviste iken servis elemanı o çıtaların arkasında bi aparat daha var onlar olmadan takabilecekmisiniz dedi gökhana bi sormak lazım o krom çerçeveler tek parçamı 2 parçamı

gökan üstüne geçiyo dedi. hiç öyle bir şeyden bahsetmedi. öyle olsa mutlaka söylerdi yazar buraya gökan şimdi. odak daki eleman ilk ben sorduğunda bu parçayı ilk sen sordun dedi dünyadan haberleri yok

bu parçayı ilk sen sordun dedi dünyadan haberleri yok

:kop: gökhan gelsinde bi soralım tamponu aldıgında ızgaralarda üzerindemi gelmişti. yada nasıl yapti. hatta bi kaç yakın resim koysa fena olmaz söküp takma işlemi ile ilgili

Son düzenleme:
hayla resim yok hayla :)

ahada resim
dscn1883kjl.jpg
dscn1884z.jpg
dscn1881m.jpg

Son düzenleme:
altı fiber dimi volkan bunun. dün sanayiden keşke su fiskiyeside baksaydık düz olması hoşuma gitmedi

Son düzenleme:
altı fiber kurtay bayağı kalın yapmış çıt kırıldım bir yapısı yok. fıskiye yerleri kapatmış sanırım. bitince birşeye benzer. a6 altının altına bayağı benzetmiş

o kadar resım resım dedım ılk yorumda bnden olsun:) valla super olmuss kı aracındada super durur... ınsallah kırılmaz fıber yerler gule gulede kullan sımdıde baslarım ben arabaya taktır ole foto cek demeye:)

Geri