fiber tampon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dtvolkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok malesef boyadan sonra artık, macunlu idi. burağın dediği olur aslında ben iyi duracağına eminim ama. boyacım çok iyidir fakat sıkıştırılmayı sevmiyor o yüzden şu güne yap diyemedim. güzel yap ağır olsun dedim. bu ara kurtay fıskiye yerleri kapatılmamış. fıskiye almamız lazım

Kardeş arabayı sıfırdan ürettin nerdeyse :D Tebrik ederim valla, keşke herkes senin onda birin kadar ilgilense aracıyla...:alkis:

benim ki biraz hastalık tek hobim var oda bu. eşim saç baş yoluyor ama napıyım:). valla istediğim kıvama gelene kadar devam.2.ci egzos ucu, imscher panjur siyah farlar. deri koltuk sunroof şeklinde devam ediyorum. yolun sonuna geldim sayılır. bu ara hayalim 5.20 dizel m paketli:)

Volkan Sanroof cu aradı 2000 lira dedi bütün parçalar alet edevat iç tavan döşemede dahil siz sadece kestittirip yerıne montajını yaptırıcaksınız dedi

ya ben tanıdık boyacı felan anlamam çatlarım vala basında beklerım boyanırken adamın basının etını yerım:) usta yaptırmayın sunroof felan yazık araclarınıza hıc guzel olmuyor ve ses alıyor yaptırmayın orjınallıgı bozulmasın onun yerıne sıyah folyo kaplatın tavana bence daha şık oluyor.....

Volkan Sanroof cu aradı 2000 lira dedi bütün parçalar alet edevat iç tavan döşemede dahil siz sadece kestittirip yerıne montajını yaptırıcaksınız dedi
o nası çıkmaymış kurtay. birde montajı var. bir ustayla görüştüm orjinal seninkine olmaz dedi su kanalları felan komple girmez dedi.
Hayırlı olsun. Tampon ekle beraber çok şık olmuş. Tam A6 tarzında.
uğur zımparadan sonra ek felan olduğu hiç belli olmuyor a6 dan kopyaladık alt kısmı.

o nası çıkmaymış kurtay. birde montajı var. bir ustayla görüştüm orjinal seninkine olmaz dedi su kanalları felan komple girmez dedi.

hayirdir volkan orjinal sunroof mu taktiriyosun. eger o isi de yaparsan yaptirdigin gun yanindayim direk gelip bakarim bende yaptiririm :)

Geri