Ynt: Fren disk sorunu
Ne güzel söylemişsiniz bilgilendirmek diye. Kötülemek yada dandik vs gibi cümleler kullanıp almayi düşünenleri yanlış yönlendirmemek lazım dimi? ???arif0123456789 link' Alıntı:burhan arkadasım bak ne guzel söyledin demekki forumları incelemişş konuya hakim olmuş ki ne anlatmak istediğimi size aktarmış ,ben 3 yıldır astra j kullanıcısıyım ve 100 bin km dile kolay size ilerde yasayabileceğiniz sıkıntılar konusunda uyarmak istedim bu konuda sizlerden daha tecrübeli birisi olarak .garantiden bugune kadar bir çok disk değiştirdim parça değiştirdim vee o çok guvendiğiniz garanti bitti ve garantinin sona ermesi demek biliyorsunuz ki arızalı parçaların sizden belli bir ucret talep edilerek değişmesi demek.Garanti bitince ne olacak derken bunu kastetmiştim.aracı yeni alanlar için şu an tamam bi sıkıntı yok garanti var herhangi bir sıkıntıda değişsinler parçayı .garnti bitince dee değişirsiniz arkadaslar parası neyse verirsiniz ben verdim araçlarındaa şu an bi sıkıntı olmayanlara bir lafım yok o yuzden bana karsı olmanızı da gerektirecek bir durum yok , benim derdim benim gibi bir sıkıntısı olan varsa burhan kardeşim gibi çıksın yazsın. servistir opel turkiyedir adam gibi servistir ben bunlarla 3 sene once uğrasıyordum.Ben size yalan söyluyorsunuz demiyorum bende boyle bir sıkıntı var sadece bende de değil ki tanıdığım herkesde var denedim test ettim ve çıkan sonuçlar bunlardır, bunu sizlere aktarıyorum.sonuçta forum dediğimiz sey birbirimizi bilgilndirmek değilmidir, saygılarımla