Ynt: Fren disk sorunu
arif0123456789 link' Alıntı:
benim merak ettiğim şu; arkadaslar arasında bu iyileştirilmiş disklerden sonra tek sorun yasayan ben ve benm çevremdeki insanlar mı , buradaki kimsede bir daha bu sorun yasanmadı mı .tek bende olan bişey değil çunkü ben ve arkadaşlarımın surmus olduğu butun astra j lerde hep aynı çok ilginc bir durum, hadi diyelim benim araçda alt takım sorunu var peki yoldan çevirdiğim birinde de mi aynı:S
bu durumda biz yalan söylüyoruz durumuna getiriyorsunuz; 40 bin km de aracımı sattım birkez dahi disk değiştirmek için
servise uğramadım isterseniz servis kayıtlarını da çıkartıp buraya ekleyelim daha ikna edici olur
esas şüphe etmesi gereken bizler olsa gerek daha forumda kendinizi bile tanıtmamışken bütün astralarda
disk problemi var diyerek ortaya çıkmak fazla iddialı olmuyor mu?
Burası bir paylaşım ortamı burası ne Opel Türkiye ne de Gm, biz görüdüğümüzü yaşadığımızı anlatıp söylüyoruz
ve yardımcı olmaya çalışıyoruz. Fren disk problemi yok denmiyor zaten bu yüzden bu konu başlığı var ve
bu sorunu yaşayanlar da böyle bir problemin olduğunun farkında
Sizin de burada yapacağınız Opel Türkiye'ye bu probleminizi iletmek,
daha ilgili bir serviste bu konuyu detaylandırmak çünkü bazı insignialarda da vardı
bu sorun ve sadece disk değil başka parçalarında değişimi ile çözüm bulunduğunu hatırlıyorum