Ynt: Fren disk sorunu
arif0123456789 link' Alıntı:Arkadaşlar sanırım bir yanlış anlama var ne ben ne de burhan arkadasımızın bu arabaya "DANDİK" tir sakın almayınn pişman olursunuz diye birsey aktardığımızı hatırlamıyorum
burhan link' Alıntı:arkadaslar arif beye katılıyorum bu arablar dandik dememiş ama [size=10pt][/size]dandikkkk benim arabam 2010 astra j arabayı aldım 1 ay sonra 2011 yılının sonuna kadar 5 defa disk degişdim garantiden yine titriyor ama disk sorunun gecdim varsın titresin dedim artık budefa termostat bozuldu onu garantiden degişdiler ratyatör su deposu içindeki sensör bozuldu onuda garntiden degişdi gelelim büyük sorunlara 65 km lik radarın önünde akşam tırafiginin içinde yolda kaldım şanzıman dagıldı 2 ay araba yattı yeni şanzıman geldi onarıldı sonra teyp ve arabanın iç ışıkları kendi başına kafasına göre açılıp kapanmaya başladı kılima kendi başına sayıları degişiyo sonra beyin arıza verdi veeeeeeee arabayı geçen hafda satıpp mercedes A 250 AMG ALDIM KURTULDUM SİZDE [size=10pt][size=10pt]DANDİK[/size][/size] ARABALARLA BİşEYİ YOK DEYİP UGRAşMAYA DEVAM EDİN ARKADASLAR OPELSİZ BİR HAYAT OHH