Fren Kaliperleri Ses ve Çözümleri (Video&Fotoğraf)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan drwaverunner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Fren Kaliperleri Ses ve Çözümleri (Video&Fotoğraf)

bravoo Astram'a

nihayet sonunda  welllcommee kaliper sesi bende de başladı...  rasta_occasion....

uzun zamandır bekliyordum.... 011zaa.

arkadaşlar daha önce de bu sesin nasıl bir ses oldugunu sormustum. tam cevap alamamıştım. hani çaydanlık fokurdar da, üstündeki kapak lokur lokur ses yapar. böyle dinleseniz sanki adamın uykusu gelecek gibi tatlı ve derinden bir bir ses... stabilize yola girince ortaya çıkıyor. bir de kasislerde bagaj kapanmamış da sürtünüyor gibi bir ses...

Haydin geçmiş olsun; ses dediğim gibi çaydanlık fokurtusu gibi değil mi? :D

türk_187 link' Alıntı:
[quote author=Tolga KARACA link=topic=717.msg46479#msg46479 date=1315915967]
Haydin geçmiş olsun; ses dediğim gibi çaydanlık fokurtusu gibi değil mi? :D

bundan iyi tarif edilemezdi....  :D
[/quote]

Ağlamak istiyorum; klavye yordamıyla düşüncelerimi dile getirebildim sonunda!!  012uhu

Arkadaşlar ben aracımı cumartesi alacam ama bu lokurtular olayı çok fenaa...Bundan önceki aracım chevrolet cruzdu.

Satma sebeplerimden en büyüğü lokurtular ve lastiklerden gelen bilye sesiydi.(sanırım kaliper sesi bu olsa gerek)

Ufak bir çukara girsem dahi lokurtu yapıyordu araba.Ondan önce astra classic 3 vardı bende, hiç ses yoktu.O sebeple cruzumu sattım yine opel alayım dedim ama bunda da ses varmış yaw...şimdi cumartesi aracı alacam bu lokurtu tıkırtı varsa çok moralim bozulur.20 bin tl fazla para verdim konforu olsun,lokurtusu olmasın diye.!!!

Aracı teslim almadan bu işlemi yaptırabilir miyim ? Ya da 2012 modellerinde bu sorun çözülmüş müdür?

Arkadaşlar ben aracımı cumartesi alacam ama bu lokurtular olayı çok fenaa...Bundan önceki aracım chevrolet cruzdu.

Satma sebeplerimden en büyüğü lokurtular ve lastiklerden gelen bilye sesiydi.(sanırım kaliper sesi bu olsa gerek)

Ufak bir çukara girsem dahi lokurtu yapıyordu araba.Ondan önce astra classic 3 vardı bende, hiç ses yoktu.O sebeple cruzumu sattım yine opel alayım dedim ama bunda da ses varmış yaw...şimdi cumartesi aracı alacam bu lokurtu tıkırtı varsa çok moralim bozulur.20 bin tl fazla para verdim konforu olsun,lokurtusu olmasın diye.!!!

Aracı teslim almadan bu işlemi yaptırabilir miyim ? Ya da 2012 modellerinde bu sorun çözülmüş müdür?

çözülmemişsse iptal edeyim classic 3 alayım

walla ben o dediğiniz lastikten bilye sesi gibi bi ses ..
yada bir çukura girip çıktığımda gelen herhangi bi ses hiç duymadım..
2011 dizel astra j kullanıcısıyım, 10 aydır nerdeyse...!! bu nasıl bir sesmiş anlamadım walla...
acaba nasıl bir sesten bahsediliyor tam olarak...??? merak ettim doğrusu...
benim bildiğim astra j aracından gelen herhangi bir sesten şikayetçi olan kimsede yok

şu an baktığınız bölümde bi ton başlık var görmediniz mi? şu malum seslerle ilgili??

tam tersine bir sürü şikayetçi var forumdan gördüğüm kadarıyla

ugurdogan__ link' Alıntı:

bütün araçlarda yok bu ses mesala ben bu sesi hiç duymadım aracımda
belki 2012 lerde iyileştirme de yapılmış olabilir
önce aracınızı teslim alın bozuk zeminde camları açıp kullanıp deneyin
zaten lokurtu olursa burç ile sesi keserler

Geri