- Konuyu Başlatan
arabayı nasıl kullanmışımda böyle olmuş ben onu anlayamadım... cokta güzel kullanırım ben. hayır bu rallici gibi kalkışlar yapan oraya buraya carpan bayanların arabalarında neler cıkıyordur ozaman ya. düşünemiyorum ki...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30.000 km deki bir opel için fren diksi+balatalar+fren disklerinin sökülüp takılması = 374,62 YTL. ödemişsiniz. Vectralarda normal kullanımda balatalar rahatlıkla 60.000 km yapıyor. Bence balatalar erken bitmiş. Acaba çok mu fren yapıyorsunuz yoksa corsaların balataları daha mı çabuk bitiyor.Fren disklerinin sökülüp takılması (ön) * 40,95 %10
Fren balatası Ön Corsa-C * 95,67 %5
Fren Diski Cor.C * 238,00 %5
neyse sonuç olarak olan oldu. bende sizlerinde bilgisine sundum bu olayı. araba şu an sorunsuz çalışıyor. şimdilik ekstra bir sorun yok gibi. birde ekstralardan 4 tanesini yaptırmadım. bir taneside sileceklerin lastikleriydi. fiyat olarak yanlış hatırlamıyorsam 50-100 arası birşey cekmişlerdi :) aptal 3 tane lastik parçası o kadar para eder mi? saygılar.[/quote' Alıntı:Tuna kardeş, dediğin gibi artık olan olmuş. Arabada da sorun olmadığına göre canın sağolsun, para verip karşılığını alamamak da var. Kafana fazla takma. Ben de dahil olmak üzere bu sitenin üyelerinin bir çoğu aynı hataları mutlaka yapmıştır. Sonuçta o servis müşteri kaybetti sen tecrübe kazandın. Canını sıkma arabana güle güle bin.