Gerçek Oto Servis - Böyle birşeyle Karşılaştınız mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan duna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arabayı nasıl kullanmışımda böyle olmuş ben onu anlayamadım... cokta güzel kullanırım ben. hayır bu rallici gibi kalkışlar yapan oraya buraya carpan bayanların arabalarında neler cıkıyordur ozaman ya. düşünemiyorum ki...

Düşünmemek en iyisi. Birde bu fiyatlarda işçilik falanda dahil oluyor yani çıkartılan faturada ayriyetten işçilik parası diye birşey yok. Pahalıda olsa yetkili servisten vazgeçmemek lazım. Yani özellikle arabadan çok anlamıyorsan sanayii de kazıklanmak çok kolay

Ahmet Altınçubuk

bu ne yaaaa 10/40 yağ 4 lt. 109 ytl...ben 40 ytl alıyom yaaa.bu yağ hiç değişmeyen yağmı acaba markası nedir..ayrıca 30.000 km deki bi aracın fren diski bitmez kardeşim balata ok anlarım ama disk iki balata değişiminde 1 değişir.valla kusura bakma sen kazık yemişsin resmen

Ben garantim bitmeden başlamıştım özel servise gitmeye.1 saatlik işi 1 günde yapıp aynı marka yedek parçayı GM kutusunda satıp oradan da basıyorlar kazığı...Allah'a yakın benden uzak olsunlar...

Garanti maranti dinlemem giderim özel servise..Bunlar garanti ayağına araç sahiplerini kendilerine gelmeye mecbur bırakıp asıl voleyi kazık yedek parçadan vuruyorlar..Bunların hesabına göre arabanı parçalayıp satsan 30 milyara aldığın araba 100-110 milyara geliyor..Tuzaktan başka bişey değil...

fren balatasını anladım ama diskler garip, ben 150 binde değiştirdim, üstelik değişmeside şart değildi su gelince sadece biraz yamulmuş kullanılır ama yeni balat alışana kadar bir süre geçer dedi usta ben değştir gitsin deyince değiştirdi, özel serviste belkide yarı fiyatının altında çıkardın, aracın ilk sahibimisiniz? spor paket ve sert lastikler etkili fakat 30 binde bu aşınma fazla değilmi?

Arkadaşım niçin tek servise bağlı kaldınız ? Başka bir Özel servise de gösterseydiniz...Bu Bakım yaptırdığınız Servis Şayet sizin sürekli gittiğiniz,güvendiğiniz özel servisiniz değilse...

@f_astra_35: valla 15.000 bakımını boğaziçinde yaptırmıştım aksine çok temiz kullandığım için teşkkür etmişlerdi. arabamı güzel kullanırım.

@t.abel: evet arabanın ilk sahibiyim. fren disklerini vermişlerdi arabayla beraber. ama anlamam ki parçadan. bana sorarsanız gayet düzgündü diskler. ama biraz paslılardı.

@joniyev: evet hatayı orda yaptım. siz normal 30.000 bakımımı yapın ben gerisini sonra hallettiririm diyemedim. bir an boşluğuma geldi yapın ozaman dedim. neyse araba hala çalışıyor :) bu servise ilk defa gidiyorum.

neyse sonuç olarak olan oldu. bende sizlerinde bilgisine sundum bu olayı. araba şu an sorunsuz çalışıyor. şimdilik ekstra bir sorun yok gibi. birde ekstralardan 4 tanesini yaptırmadım. bir taneside sileceklerin lastikleriydi. fiyat olarak yanlış hatırlamıyorsam 50-100 arası birşey cekmişlerdi :) aptal 3 tane lastik parçası o kadar para eder mi?

saygılar.

Fren disklerinin sökülüp takılması (ön) * 40,95 %10
Fren balatası Ön Corsa-C * 95,67 %5
Fren Diski Cor.C * 238,00 %5

:cool:
30.000 km deki bir opel için fren diksi+balatalar+fren disklerinin sökülüp takılması = 374,62 YTL. ödemişsiniz. Vectralarda normal kullanımda balatalar rahatlıkla 60.000 km yapıyor. Bence balatalar erken bitmiş. Acaba çok mu fren yapıyorsunuz yoksa corsaların balataları daha mı çabuk bitiyor.

neyse sonuç olarak olan oldu. bende sizlerinde bilgisine sundum bu olayı. araba şu an sorunsuz çalışıyor. şimdilik ekstra bir sorun yok gibi. birde ekstralardan 4 tanesini yaptırmadım. bir taneside sileceklerin lastikleriydi. fiyat olarak yanlış hatırlamıyorsam 50-100 arası birşey cekmişlerdi :) aptal 3 tane lastik parçası o kadar para eder mi? saygılar.[/quote' Alıntı:
Tuna kardeş, dediğin gibi artık olan olmuş. Arabada da sorun olmadığına göre canın sağolsun, para verip karşılığını alamamak da var. Kafana fazla takma. Ben de dahil olmak üzere bu sitenin üyelerinin bir çoğu aynı hataları mutlaka yapmıştır. Sonuçta o servis müşteri kaybetti sen tecrübe kazandın. Canını sıkma arabana güle güle bin.

Geri