avensislerin fiyatları daha fazla yanlış bilmiyorsam ama emin olun ki motor bölümü olarak daha sorunsuz ama c2 bence çok daha konforlu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne vectra c'yi sürmedim ama yolculuk yapmışlığım var. avensis ile ilgili hiç bir deneyimim yok.ne yolculuk yaptım nede sürdüm. d sınıfı bir araç diye biliyorum sadece.konforu acısından vectra C2 den düşük müdür?avensislerin fiyatları daha fazla yanlış bilmiyorsam ama emin olun ki motor bölümü olarak daha sorunsuz ama c2 bence çok daha konforlu
corolla neden sevilmiyor yahu bu kadar
bizim karşı komşuda var otomatik dizel, şahane bir ses sistemi var, kulaklıkla müzik dinliyormuşum gibi ses geliyor araçtan camlar açık müzik varken... sessiz seri bir araba diye biliyorum...
tam bir eşşek gibi araba. araba gitmiyor resmen. 1.6'sını aldık geçen babamın dayısına arabanın vites aralığı çok kısa...volvo s 40
avensis iyi araba hoş araba ama vectra'nın elegance donanımının 3'te 1 yoktur. ayrıca 2.0 motor düşünüyorsanız d4 motor tipi oluyor toyotada lpg takılamıyor. daha doğrusu sıralı sistem olmuyor. tek nokta enjeksiyonlu sistem takılıyor ve çok sağlıklı çalışmıyor...arkadaşlar hepinize teşekkür ederim .tercihlerimin sayısı nihayet ikiye düşürdüm.
2006 ve sonrası C2 kasa vectra elegance
2006 sonrası avensis
bakalım hangisinden temiz bulabilecez.