Ynt: Hare Ve Çizik Giderme, Polish uygulaması.
ben bu harelere fena takıldım
bir iki tane de kılcal çizik var. sonax autocreme lackglanz (
http://www.sonax.de/Autopflege/Produkte/Aussen-Lack/Politur/(so)/16/(node)/12905/316200-SONAX-AutoCreme-LackGlanz ) aldım elle uyguladım ama sonuç alamadım. bir kez de makineyle deneyecem bakalım ne olacak. gene sonuç alamazsam bir yerlere götürüp yaptıracam. ankara'da meguiars bayi yok maalesef, ama fiat servisleri meguiars malzemelesi kullanıyormuş dh de bu konuda birşeyler okudum. mrbwp nickli birisi meguiarsa bu konuda mail göndermiş, gelen cevabı oradan alıntı yapıyorum;
......
Öncelikle Meguiar's markasına olan ilginizden dolayı teşekkür ederiz.
Aşağıda bahsetmiş olduğunuz firma yetkili bir uygulama merkezimiz değildir. Sizin de gördüğünüz üzere yetkili noktalarımız sadece web sitemizde yazılı olanlardır. Bu anlamda Ankara bölgesinden sorumlu olan arkadaşımız kendileri ile temasa geçecek ve gerekli uyarılar yapılacaktır. Hoşdere, uygulamalarında çeşitli Meguiar's ürünleri kullanır. Ancak tekrar ediyorum ki şu an için kesinlikle yetkili bir nokta değildir. Bu nedenle Horizon A.ş. olarak bu noktada yapılan uygulamalarda herhangi bir sorumluluk kabul etmemekteyiz.
Ankara'da Meguiar's Yetkili Uygulama Merkezi YOK. Bunun sebebi henüz doğru anlamda bir partner bulamamış olmamız. Biz Horizon A.ş. olarak Meguiar's tabelasının asılı olduğu yetkili noktalarda en iyi hizmeti verebilmek ve bunu takip etmek için uğraşıyoruz. Bu da eğer doğru bir partner bulamazsanız pek kolay olmuyor takdir edersiniz ki. Ancak bizim Fiat ile yapmış olduğumuz merkezi bir sözleşme kapsamında çeşitli Fiat Yetkili Servislerinde bizim verdiğimiz eğitim doğrultusunda ve sadece Meguiar's ürünleri kullanılarak uygulama yapılmakta. Bu anlamda size şaşmaz'da bulunan Östün Oto'yu önerebilirim.
Bilgi verdiğiniz için tekrar teşekkür eder, saygılarımı sunarım.
.....
bir de kavaklıdere fiat servisi boya koruması epey olumlu yorumlar almış. nette ararken ostimde gmg garage diye bir yer buldum. orası da meguiars ve 3m ürünleri kullanıyormuş. acaba hangisine gitsem? gerçi megiuars gönderdiği mailde, fiat servislerini önermiş. bu durumda üstün yada kavaklıdere fiat servisini tercih etsem daha iyi olacak sanırım. yağmur yağmadığı bir gün tekrar kendim yapmayı deneyecem olmadı götürüp yaptıracam.
bu konuda tavsiyesi olan var mı?