Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keşke eski ve yeni halinin fotoğrafını çekebilseydiniz güzel olurdu, o zaman bu ürün farın üzerindeki çizikleri deEsmerce link' Alıntı:Arkadaşlar kardeşimin Corsa sı için Sonax dan plastik aksam çizik giderici almıştık, dün daha eski araçlar, elektronik ürünler üzerinde de çok iyi sonuçlar aldıktan sonra Corsa nın gösterge camını da sildik sonuç mükemmel, bu ürünü ısrarla tavsiye ediyorum. bravoo
Djfree link' Alıntı:pff bence yaklaşık 1 saat önce park ederken sürttüm.Fakat bu sefer sürtme izi yok ,cizgi halinde içeri girdi.O göçüğü çekerlermi acaba ?
cilayı her zaman kendim yapıyorum. ama tabi benim yapmamla profesyonel iş aynı değildir. aslında düşüncem yaptırayım adam gibi olsun, sonraki zamanlarda üstüne kendim cila atarım yönünde. ama bu işleme de 200 -300 tl para vermek zor geliyor. bi deneyecem bakalım olmazsa fazla uğraşmayacam götürüp yaptıracam. hafta içinde yağmursuz bir günde deneyecem bakalım. ben de kendimden çok umutlu değilim aslındaTolga KARACA link' Alıntı:Halil abi ben bu işlere çok zaman ve para harcamıştım, eğer maddi açıdan sıkıntı yaratmayacaksa hiç kendi kendine uygulamayla uğraşma; kaliteli malzemelerin dahi olsa belli bir el alışkanlığı ve ekipman gerektirdiğinden sonuç çoğu zaman hayal kırıklığı, zaman ve para kaybı oluyor.