Ynt: Hare Ve Çizik Giderme, Polish uygulaması.
bende damlacık var ama here de var bu hafta çözecem bu hareleri. adi hareler battle_Teroriste
bende damlacık var ama here de var bu hafta çözecem bu hareleri. adi hareler battle_Teroriste
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o zaman sn. Tolga bey size de wax şart olduHaKaN link' Alıntı:[quote author=Tolga KARACA link=topic=153.msg27839#msg27839 date=1303669879]
Dikkatimi çekti, kardeşimin Corsa sını yıkayınca su damlacıkları oluşurken benim Astra da damlacık oluşmuyor!?!
thejazz link' Alıntı:Hare gidermek için kesinlikle Meguiar's Scratch X tavsiye ederim, mükemmel sonuç veriyor. Bende polisaj makinası olmasına rağmen el pedi ile uygulamıştım Siyah Corsam'da ve harika netice almıştım, kesinlikle tavsiye ederim.
Tolga KARACA link' Alıntı:Sn Thejazz verdiğim linkten el pedi de alayım mı tavsiye eder misiniz?
Yorumcunun biri "çiziği gidermedi" yazmış ama amaç boya temizleyip hare gidermek - çizik almak değil?!
hllb link' Alıntı:yarın şu lanet hareler için kavaklıdere fiat servise götürecem arabayı, ankarada megiuars ürünleriyle boya koruma işlemlerini fiat servisleri yapıyormuş. nette okuduklarıma göre kavaklıdere ve üstün oto bu işi iyi yapıyormuş. özellikle kavaklıderedeki ibrahim ustayı çok methediyorlar. telefonla görüştüm 200tl fiyat aldım. kendim ne kadar uğraşsam da onların yaptıkları gibi olmayacağına karar verdim. bu arada amazonda meguiars ürünleri hemen hemen yarı fiyatına. elimde bulunması için ordan scratch X 2.0, SwirlX ve Meguiar's NXT Generation Tech Wax 2.0 almayı düşünüyorum. ne dersiniz. şunu alma gerek yok yada onun yerine bunu al dediğiniz bir ürün var mı?