Hare Ve Çizik Giderme, Polish uygulaması.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GöKHaN2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Hare Ve Çizik Giderme, Polish uygulaması.

Wax dediğin gibi çok zevkli ama ben (birkaç polisaj makinası kullanımı harici) hare gidermede yeterince başarılı olamadım.

Hare için bir kez profesyonel bakım yaptırıp devamında düzenli olarak cila yapmak en iyisi..

Tolga KARACA link' Alıntı:
Dediğini anladım; zemin kusursuz olsun ben arada kendim bakımını yapayım diyorsun.
aynen öyle kusursuz bi yüzey olduktan sonra bakım yapmak kolay ve zevkli. bakalım o kusursuz yüzeyi elde edebilecek miyim kendi uygulamamla. en azından kendim bi denemeden direk 200 300tl harcamak istemiyorum.

HaKaN link' Alıntı:
aracı kendin parlatmanın zevki de başka oluyor bence
eğer yer musait ise yavaş yavaş bölüm bölüm uygulayıp sonucu görmek süper oluyor
Piyasadaki sıvı wax'lar boyaya zarar vermiyor çok kurumadan silince zaten etkisini müthiş gösteriyor
hiç yaptırmamaktansa 3-4 ayda sıvı cila uygulamak en iyisi diye düşünüyorum
hare biraz daha profesyonel iş tabi ki, ama işi öğrecinince bu iş için üretilen çok güzel ürünler var
bunu amatör olarak yapan birçok resim video mevcut sonuçta süper ama biraz işi bilmek lazım
cila yı bir zevk meselesi olarak yapmak ayrı, tabi profesyonel uygulama en iyisidir
evet hare biraz daha zahmetli bir iş. bir kez elle denedim olmadı. bir kez daha makine ile ve daha çok uğraşarak deneyecem. zaten önce kaputta yaparım sonuç alırsam devam ederim alamazsam götürür yaptırırım başka çare yok.

bu tür ürünleri açıkçası ben uygulamayı ve sonucu görmeyi çok seviyorum
önceki aracımda hare, çizik, wax, cila uyguladım ve aracı satalı 1 yıl geçti hala yolda görüyorum emsallerine göre pırıl pırıl ilk günkü gibi
ancak astra da wax dışında hare yapmadım hiç araç beyaz olduğu için pek belli olmuyor

HaKaN link' Alıntı:
önceki aracımda hare, çizik, wax, cila uyguladım ve aracı satalı 1 yıl geçti hala yolda görüyorum emsallerine göre pırıl pırıl ilk günkü gibi
ancak astra da wax dışında hare yapmadım hiç araç beyaz olduğu için pek belli olmuyor
siyah olunca nasıl belli oluyor waryaa of of of ama yine de siyahı seviyorum hiç pişman değilim.

hllb link' Alıntı:
[quote author=HaKaN link=topic=153.msg27791#msg27791 date=1303642929]
siyah olunca nasıl belli oluyor waryaa of of of ama yine de siyahı seviyorum hiç pişman değilim.
[/quote]

Siyahda hare kadar ışıldayan kaporta da daha fazla belli oluyor  :)

kesinlikle cila uygulaması en çok da siyaha yakışıyor bu tartışılmaz :)

Dikkatimi çekti, kardeşimin Corsa sını yıkayınca su damlacıkları oluşurken benim Astra da damlacık oluşmuyor!?!

Tolga KARACA link' Alıntı:
Dikkatimi çekti, kardeşimin Corsa sını yıkayınca su damlacıkları oluşurken benim Astra da damlacık oluşmuyor!?!
o zaman sn. Tolga bey size de wax şart oldu :)
ben wax uyguladıktan sonra damlacıkları rahatlıkla göerbiliyorum

Geri