doğukan şu konuda adı geçen kaç isim arabanın konusunda sana güle güle kullan kazasız belasız kullan sorunsuz arabadır,şöyle arabadır,böyle iyidir,şöyle uçar şöyle kaçar dedi....E bunlardan bir taneside bendim...E sana dedik yazılım istersen antalya da bir yere de yönlendireyim...araba hakkında şüphen olmasın toros gibi araba vur duvara çıksın öte tarafından da dedik....
şimdi gözümüzün önündeki beyaz arabana sen siyah dersen herkes çöker üstüne,yaşı senden büyük veya küçük arabacılık konusunda senden daha tecrübeli daha çok araç değiştirmiş,tamir etmiş arabaya sadece üstünden değil altından bakmış kişilerin lafını hiçe sayma...
burada kimse seni eziklemiyor.biride ona niyetlense ben bozarım,ben seni bozsam başkası beni bozar
ama bu araba için direterek fren ve viraj konusunda diğerlerinide hiçe sayma istersen...
karşılıklı fikir alışverişi yapılır,bilgi paylaşılır,sohbet edilir,fikir alınır burada...
o yüzden alınmalık bir durum yok...
bak benim arabama laf dedin,ben benim arabamı kabul ediyorum,peynir tenekesi gibi araba,eşya taşımak amacıyla yapılmış bir araba sonuçta...alındımmı ? alınmadım
o yüzden sende böyle şeylere takılma bak adam yerine koymayıp dingile bak desem bukadar yazmazdım