hyundai fx coupe leri nasıl bilirsiniz???

got_the_life

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaslar bu aralar arabayı degiştirmeyi düşünüyorum 2.el hyundai fx coupeler hoşuma gitmekte sizlerin bu aracla iliğili düşüncelerinide almak istedim, şimdiden yorumlarınız için sagolun...

görünüşü çok güzel (2003 sonrası ), motorları zayıf (2.7 si sağlam ama onunda hacmine göre gücü çok düşük , 1.6 sı yetmiyo )
ve sonuçta hyundai kalitesi :confused:

2006 modelini düşünüyorum... motorda 1,6 hyundai kalitesi derken sağlamlık veya baska konulardan kaynaklanan sorunlarımı var hiç hyundai kullanmadıgım için sürüş ve diger özelliklerini bilmiyorum....

2006 modelini düşünüyorum... motorda 1,6 hyundai kalitesi derken sağlamlık veya baska konulardan kaynaklanan sorunlarımı var hiç hyundai kullanmadıgım için sürüş ve diger özelliklerini bilmiyorum....

1.6 larının ağır olduğunu duymuştum en azından sizin astra g gibi gitmez
kalite derken hyundai nin kalitesi opelin yanına yaklaşamaz bence ama o fx coupelerinde tipi çok hoş bide krom jant takarsın sonra sağdan ağır ağır sürersin:D

kuru gürültü...ve içinden bir tanıdığı parça halinde çıkardılar.güvenlik sıfır..tercih sizin

benım arkadasımda var mıllet ferrarı sanıyor tamponları farklı resımde goruldugu gıbı :D
buda eskı halı

guzel gıdıyor yerle bır makına ama yorum yapamıyurm karar senın :D

bence 406 coupe yi de bir düşün o makina daha güzel ve en azından peugeot
teknolojisi ve kasası da tartışılmaz

Geri