Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bence hyundai fx düşüneceğine forumdaki cogu kişinin hayallerini süslediği bi bertone alabilirsin istersen anket ac cok acık farkla bertone der herkes..ama sonucta bu senin zevkin ama bertoneyi de düşün derim
bence hyundai fx düşüneceğine forumdaki cogu kişinin hayallerini süslediği bi bertone alabilirsin istersen anket ac cok acık farkla bertone der herkes..ama sonucta bu senin zevkin ama bertoneyi de düşün derim
tam ben yazacaktım....lafı parmaklarımdan aldın...bertone tecnojısini hiçbir arabaya değişmem o sekmentte ....hepsi hikaye..artı güvenliğide düşün opelinkasası herkezin dilinde sağlamlık olarak .....bence bertone sitede bi arkadaşta var satılık ilanlara bak derim
hyundai ye kimse bakmaz be çok kötü düdükten bi araba al kuş serisini vur hyundai e bertone al gsi al ne biliyim o ayarlarda bişi al
resim biraz sakıncalı o yüzden bu şekilde koydum isteyen bakabilir http://designercars.se/biler/Opel-model-658.jpg