hyundai fx coupe leri nasıl bilirsiniz???

melii coupe arac düşünen 3 e 5 e bakar mı ne kadar fark olabilir ki parca bazında ben 406 coupe derim hyundai ile kıyası bile mümkün değil

bence hyundai fx düşüneceğine forumdaki cogu kişinin hayallerini süslediği bi bertone alabilirsin :):):) istersen anket ac cok acık farkla bertone der herkes..ama sonucta bu senin zevkin :) ama bertoneyi de düşün derim

bertone düşündüm aslında ama kararsızım .... kararsızlıktan dolayı bu konuyu açtım zaten..

bence hyundai fx düşüneceğine forumdaki cogu kişinin hayallerini süslediği bi bertone alabilirsin :):):) istersen anket ac cok acık farkla bertone der herkes..ama sonucta bu senin zevkin :) ama bertoneyi de düşün derim
tam ben yazacaktım....lafı parmaklarımdan aldın:D...bertone tecnojısini hiçbir arabaya değişmem o sekmentte ....hepsi hikaye..artı güvenliğide düşün opelinkasası herkezin dilinde sağlamlık olarak .....bence bertone sitede bi arkadaşta var satılık ilanlara bak derim

olmadı daha da dikkat çekmek,keyifle gezmek istersen al bir CALİBRA farkı gör :)

komşuda var gayet memnun 1 sefer deneme imkanım oldu.. benim hoşuma gitti sürüşü filan gayet iiii artı konforlu

Güzel öneriler gelmiş, ben olsam
1- bertone
2- 406 coupe
3- fx coupe derdim

Geri