İşte Buda Benim Aracım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Doğrudur az bi uzak olsa da :D Dediğim gibi hala davetim geçerlidir,toplaşın gelin opelim olarak :D

İnşallah Haşmet çok gelip gidiyorum merkeze öğretmen arkadaşlar var orada... eş dost çok fazla... petlas desen bizim gençler çok sayıda var orada.

Belki ortak birileri bile bulunur :D gelmeden bi haber verirsen ayaküstü de olsa sohbet eder yada bi şeyler içebiliriz. :)

Belki ortak birileri bile bulunur :D gelmeden bi haber verirsen ayaküstü de olsa sohbet eder yada bi şeyler içebiliriz. :)

Haşmet özelden sana telefon numara mı yolluyorum kısmet olursa oralara geldiğimde ararım sende numaranı yollarsan ;)

Bugün karabelya bahar temizliği yaptım bu arada yeni lastiklerim de geldi onları da taktırdım. Mis gibi oldu ama baya bir yordu beni. Duman oldum desem yalan olmaz. Kara belmayı yıkadığım temizlediğim kadar kendime baksak ak pak olurdum yeminle :D

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Ekli dosyalar

• IMG_0584 (Small).webp
    IMG_0584 (Small).webp
    24.6 KB · Görüntüleme: 277
  • IMG_0585 (Small).webp
    IMG_0585 (Small).webp
    24.2 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_0586 (Small).webp
    IMG_0586 (Small).webp
    31 KB · Görüntüleme: 195
  • IMG_0587 (Small).webp
    IMG_0587 (Small).webp
    30.8 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_0588 (Small).webp
    IMG_0588 (Small).webp
    32.6 KB · Görüntüleme: 81
Devamı...

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Ekli dosyalar

• IMG_0589 (Small).webp
    IMG_0589 (Small).webp
    28.9 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_0590 (Small).webp
    IMG_0590 (Small).webp
    35.3 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_0591 (Small).webp
    IMG_0591 (Small).webp
    37.9 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_0592 (Small).webp
    IMG_0592 (Small).webp
    36.2 KB · Görüntüleme: 1,721
maşallah nadir abi temizlik güzeldir :)

Sıhhatler olsun nadir abi :D Lastiklerde fark var mı? Biraz yumuşak hamurlu bu lastikler.

Sıhhatler olsun nadir abi :D Lastiklerde fark var mı? Biraz yumuşak hamurlu bu lastikler.

Mert lastik bana göre petlasdan sonra yayla gibi geldi desem yalan olmaz. Harbiden bu kadar beklemiyordum. Her zaman mantık bende ucuz olsun ama yeni olsun derdim ama artık fiyat çok önemli değil ama harbi kalite olsun diyorum. ARacın lastiklerini değiştirdiğim yer komple parke taşı idi ama araç içeri hiç ses almadı desem yalan olmaz. Keşke dedim arka lastikler de eski olsa da yine bundan alaydım dedim resmen... harbi lokum fren dahi bariz fark ediyor.

Geri