Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında alasım vardı da ağır gelir diye düşündüm zaten araç deli gibi yakıyor birde jantlar ağırlaşacak daha da yakıt artar diye düşündüm aslında buna bir modifiye filan mı yapsam? değişik bir şeyler
Site içinde biraz okudum çelik jantların ağır olduğu konusunda yorumlar vardı. Ulan dedim zaten dana gibi araba birde üzerine jantlar ile yük bindirmeyeyim.
Aslında sende olan jantlar tam kara belmaya göre idi.
Küçük jant olunca en kalitelisini alcaksın abi, arada fiyat farkı çok yok. Eğer 205/55/16 olsaydı benim ebatlar continental alıyodum bugün tanesi 205 liraya denk geliyodu tanesi ama orijinal takmanı öneririm dedi arkadaşım, orijinal continental de 370 liraydı 215/55/16 Kumho KU31 taktırdım tanesi 180 liradan, görüntü, yanak, taban deseni falan muazzam, arabanın duruşu değişti, daha spor duruyor. Petlas kış lastiklerinden daha güzel yürüyor düz yolda, ama çukurda dan dun ettiriyor Frenlemesi gayet güzel, ıslakta da deneme şansım olursa iyi olacak. W desenli 270km hıza kadar kaldırabiliyor, XL destekli yanak teknolojisi var, çukurlarda balon yapmayı, kaldırıma sürtme konusunda da jant koruması var, tam iç anadolu lastiği