İşte Buda Benim Aracım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
nadir ağabiy ucuzundanda bi jant taksaydındı ne iyi olurdu belma nın yüzü gözü açılırdı ;)

dedim sana gönderem deyi :)
bi tarafındada tarla lastiği vardı :D

dedim sana gönderem deyi :)
bi tarafındada tarla lastiği vardı :D

Aslında alasım vardı da ağır gelir diye düşündüm zaten araç deli gibi yakıyor birde jantlar ağırlaşacak daha da yakıt artar diye düşündüm aslında buna bir modifiye filan mı yapsam? :D değişik bir şeyler :D

jantlar alman mam dı :D
neden sormuyosuun bana ağır gelirmi diye :) 14'' jant :)

Site içinde biraz okudum çelik jantların ağır olduğu konusunda yorumlar vardı. Ulan dedim zaten dana gibi araba birde üzerine jantlar ile yük bindirmeyeyim.

Aslında sende olan jantlar tam kara belmaya göre idi.

Küçük jant olunca en kalitelisini alcaksın abi, arada fiyat farkı çok yok. Eğer 205/55/16 olsaydı benim ebatlar continental alıyodum bugün tanesi 205 liraya denk geliyodu tanesi ama orijinal takmanı öneririm dedi arkadaşım, orijinal continental de 370 liraydı :D 215/55/16 Kumho KU31 taktırdım tanesi 180 liradan, görüntü, yanak, taban deseni falan muazzam, arabanın duruşu değişti, daha spor duruyor. Petlas kış lastiklerinden daha güzel yürüyor düz yolda, ama çukurda dan dun ettiriyor :D Frenlemesi gayet güzel, ıslakta da deneme şansım olursa iyi olacak. W desenli 270km hıza kadar kaldırabiliyor, XL destekli yanak teknolojisi var, çukurlarda balon yapmayı, kaldırıma sürtme konusunda da jant koruması var, tam iç anadolu lastiği :D

Bu yıl balık sezonunu es geçmedim kara belmayı dağlara taşlara vurdum resmen iyice bir ezikledim :D

attachment.php

attachment.php

Ekli dosyalar

• IMG_20150726_181115 (Small).webp
    IMG_20150726_181115 (Small).webp
    27 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20150727_161001 (Small).webp
    IMG_20150727_161001 (Small).webp
    48.3 KB · Görüntüleme: 60
Geri