Hayırlısı olsun güle güle kullanın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkürler...
hepsini bende kullandım demekki kişiye ve kullanılan araca göre farklılık oluyor :maden:
ben otoyolda manuel olarak denedim,yokuş değil 5. viteste 160 yapıyor 6. vitese atıncada 200 km buluyor bir süre sonrada 220 oluyor.
şunuda belirtmeden geçemeyeceğim.aracı otomatikte kullanırken biraz çekişi falan düşük gibi geliyor. yada ben alışık değilim ondan fakat manuel kullanıp üst devirleri zorlayınca gayet iyi gidiyor. bakalım aldım şimdilik memnunum dediğim gibi iyi yada kötü herşeyi zaman gösterecek
olumlu yada olumsuz herşeyi buradan yazarım.
Kişiye göre ne demek ya ortada bir fabrika verisi vardır
Misal aracınız 10.5lt şehir içi benzin yakıyor fabrika verisi bu, fabrika verisinden çok yakanı gördüm ama inanın fabrika verisinden az yakanı ilk kez görüyorum tebrikler
220km hızı rahat yapıyor vayy be ne motor varmış
Araba almanın heyecanı olur böyle yanlı yorumlar
Hayırlısı olsun güle güle kullanın.
hayırlı olsun. güle güle kullan. umarım düşüncelerinde seni yanıltmaz. benimde hoşuma giden bir araç ancak yakıt konusunda çok rivayet var. bakalım deneyimlerini paylaşki benim gibi almayı düşünenler fikir sahibi olsunlar. kazasız belasız binersin inşallah.
Hayırlı uğurlu olsun ethem abi vectradan sonra inşallah tatmin eder seni cruze allah kaza bela vermesin güle güle kullan abi forumun en büyük vectra cısı cruze ci mi oldu şimdi
ethem abi benim garibana biraz güç lazım yaaa
Allah kaza bela vermeden binmenizi nasip etsin...