Jant için neon lamba ?

aküden ceyran alınamazmı :)

Akü'den de alırsın,ama en az 2-3ohm'luk bir direnç bağlaman gerekir.Ayrıca akü'den alınan elektiriği kablo ile ulaştırman gerektiğinden,görünüm olarak gizlenmesi zor bir durum ortaya çıkar kanımca.Bu yüzden saat pili kullanıyorlardır :)

Akü'den de alırsın,ama en az 2-3ohm'luk bir direnç bağlaman gerekir.Ayrıca akü'den alınan elektiriği kablo ile ulaştırman gerektiğinden,görünüm olarak gizlenmesi zor bir durum ortaya çıkar kanımca.Bu yüzden saat pili kullanıyorlardır :)
dinamoya bağlasak bisikletlerdeki gibi:D

Dostlar sakın merak etmeyin bunu.Ben aldım.Bi tur attım ve hemen attım çöpe.Minibüsçüler bile güldü.Çok kötü oluyo.Anca yüksek hızlarda seyahat ederken güzel oluyo.Ama yavaş giderken dallama arabası gibi oluyo.Benden demesi

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: janta takılan o neona eletrik aksamı yap bende elinden öpeyim..ama ön tekere yapcaksın..:kop: :kop: :kop: en fazla teker 2 tur döndükten sonra yalan olur:kop: :kop:

offffff beee bunu takıcaksın camlarıda açıcaksın son ses dale dale male işte her ne şeyse öyle yankee müzikler dinlicen cıstak cıstak sonra mahallenin en güzel kızı gelip öpücük vercek hasta kaldım sana diye... Hayattaki tek hayalim arabamı böyle ışıklarla süslemek bide ses sistemi yapıp patinaj çekmek zaten... mor olsun ışık mor...:) :) :) tövbe tövbe aklıma geldi de bi an böyle tipler (beğenenler üstüne alınmasın sözüm meclisten dışarı, yanlış anlaşılmasın)

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: janta takılan o neona eletrik aksamı yap bende elinden öpeyim..ama ön tekere yapcaksın..:kop: :kop: :kop: en fazla teker 2 tur döndükten sonra yalan olur:kop: :kop:

Ben bu işlerle sadece hobi olarak uğraşan bir abinim,malesef elektirikçi değilim.

Ama mümkün bahsettiğin şey,bilyeli bir jant (circle olanlar) işini görür,kabloyu bağlarsın,neon lamba sabit durur,tekerlekler döner.;)

Son düzenleme:
Mehmet,olayı aşmışlar,sonra tekrar başa sarıp yine almışlar...
Ülkenin ekonomik gelişimiyle ilgili, 'parayı nereye harcasak durumu' burada hat safhada valla :)
Çok teşekkürler kardeşim bu ek'in için...

Geri