Kimse İnanmıyor yaa!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bozcurt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar aracıma 190ytlilik toplam benzin aldı ve yol. bilg. menzil "0 "oldu ve dahada gitti bi 10 km kadar ve toplam olarak aracım 1100km yaptı yanı 190/110=172 falan yapıyor ş.içi sadece (200km si s.dışı) o kadar ve bu arada aracı yanlzı ben kullanıyorum benım dışımda aracıma benzin olan olmaz s yok mu aracı bu şekılde yakan

dostum anlamadım şimdi ben çok mu yakmasından şikayetçisin az yakmasımı ilginç geldi sana ?

34FB' Alıntı:
km de 172 bin liramı yakıyor yani
kutluhan83' Alıntı:
dostum anlamadım şimdi ben çok mu yakmasından şikayetçisin az yakmasımı ilginç geldi sana ?
evet az yakıyor benım cok hoşuma gidiyor ama arkd. cekemiyorlarda km 170 yakan varmı aranızda

imkansız bişey 1.4 astrayla şehir içi 240 falan yakıyorum ben kullanmayada bağlıdırda bi yanlışlık olmasın ama yanlışlık yoktur maşallah diyelim

koklamış resmen çok güzel daha ne olsun. ortalama kaç lt gösteriyor doldurunca sıfırladınmı yol bilgisayarını? Ben 7.0lt = 190krş yakıyorum 1.6 astra H ile ama 6.5 ltden biraz az ortalama ile tutturmak mümkün 170 lirayı. Ama şehir içinde çok zor oluyor yolun boş olması lazım.

ben bişey anlamadım yazdıklarından

çok ii arkadaşım neredeyse dizel kadar yakıyor araban ALLAH kaza bela vermesin . nazar değmesin

ELEGANCE' Alıntı:
koklamış resmen çok güzel daha ne olsun. ortalama kaç lt gösteriyor doldurunca sıfırladınmı yol bilgisayarını? Ben 7.0lt 190 yakıyorum 1.6 astra H ile ama 6.5 ltden biraz az ortalama ile tutturmak mümkünde şehir içinde çok zor oluyor yolun boş olması lazım.

dostum 6,5 arası bişeydi galiba sfırladım da arabayı babam kullansın menzili misal 100 de bırakıyorum bi bakıyorum 70 olmuş ben alıyorum geze geze 85-95 yapıp yerine koyuyorum :D

benimki dizel bu kadar yakıyo nerdeyse

Geri