Km Göstergesinde çıkan değer ne anlama geliyor???

ismailturk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar yarım kontak yaptıktan sonra km sıfırlama butnona 3-5 saniye gibi basılı tutunca km sayacında;

15350
6,8

gibi iki değer yazıyor. aracı 2 senedir kullanıyorum hiç değişmedi bu yazı.

Ne anlama geliyor ki bilen var mı ???:help:

ne ki ya..

Anlaşılan herkes merak ediyor ama bilen yok ne işe yarıyo nasıl silinyor neyse ben bugün bir saniyiye uğrayayım bir ustaya danışayım bakalım ne diyecek?????

forumda ararsan bulabilirsin, bir sonraki kilometre bakımı ile ilgili bir şey olması lazım ama tam emin değilim, bir ara böyle bir konu geçmişti.

ama ben biliyorum bende karşılaştım15850 çıkıyor şimdi bende endişelenmiştim ve sordum o aracın ilk bakımını gösteriyor 15350 km 364 gün olarak yani ya 15 000 km yada tam 1 sene olayı

bir sonraki bakım deil ilk bakım servislerin onu bakımda sıfırlamaları gerekir o zaman 2 bakım 30 000 km olarak değişir yani aracın kaç kere bakıma gittiği çıkar oradan

biliyorsunuz her bakımda bilgisayarla 0 lama yapmalrı gerekiyor INSP olayı gibi sıfırlam yı yaparlarsa ikinci bakımda 15 000 ve katları olarak değişecektir

ayrıca INSP yazıyorsa servis uyarısı istemiyorsanız
önce frene basın
aynı anda km sıfırlamaya 2 sinide yapmışken kontak açın (marşa basmayın )ınSP SİLİNECEKTİR

Geri