Krom Boya!

Allah kolaylık versin, zannedersem patenti alınmış yerli ve yabancı, umarım farklı bir ürün olur ve türkiye ekonomisine katkısı olur...

Yeni çalışmalar var mı?

Evet Savaş abi aslında var. Yakında ticari anlamda bir faaliyete gireceğiz inşaallah. 2 Yıldır uğraşıyorduk. Çalışmalar sona geldi. Genel ve bölge bayilikleri için talepler var.

Evet Savaş abi aslında var. Yakında ticari anlamda bir faaliyete gireceğiz inşaallah. 2 Yıldır uğraşıyorduk. Çalışmalar sona geldi. Genel ve bölge bayilikleri için talepler var.
Yeni gelişmeleri paylaşırsan sevinirim, malüm bizler yaşımız gereği kromla/nikelajla büyüdük, plastik, polyester, bakalit tarzı ürünler bize iyi gelmiyor :).

benim babamın eskiden bir amerikanı vardı. tamponları, jantları, cam çıtaları kromdu. 3-4 yaşlarındaydım ozamanlar. babam beni gezdirirken kapının içindeki kromları öpermişim. ben 8-9 yaşlarımdaki zamanlarını hatırlıyorum arabanın. ozamanlar babamla pazar günleri sabah 7 de kalkardık. kovamızı şampuanımızı süngerlerimizi alıp inerdik bahçeye. babam sabahın o saatinde mahelleyi inlete inlete çıkarırdı garajdan. o arabayı yıkardı. benim görevimse jantları ve tamponları yıkamaktı. parmaklarım küçük olduğu için bana yaptırırdı :) .ilk sahibi dedem sıfır almış. babam 19 yaşında üniversiteyi kazanınca dedem hediye etmiş. kendine ozamanların modası nova almış :) 1972 mk1 428kübikti. mustangların en güçlülerindenmiş ozamanlar. simsiyahtı. babamın ilk defa göz yaşını o araba satılırken görmüştüm. arabayı teslim almaya geldiklerinde babam çıkamamıştı evden. annemle ben teslim etmiştik adamlara arabayı.

Son düzenleme:
millete trafik kazası mı yaptıracaksınız :) benim karşıma güneşli bi hava da karşıma çıksa bir yere vurmuştum kesin :D

Jantlar için, kapı çıtaları için ve ufak parçalar için güzel olur.

Geri