Küllük & Tiryaki Seti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hllb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Küllük

Opel'in resmi aksesuar sitesinde tiryaki seti 34.40* yazıyor. ve yıldızın açıklaması da var
Sanırım tek çakmak var setin içerisinde

* Üreticinin Önerilen Satış Fiyatı, nakliye ücretlerini, vergi, ödenek, lisans, bayi ücretleri ve isteğe bağlı donanımları içermemektedir. Fiyatlara KDV dahildir.

http://www.opel-accessories.com/subproductgroup.jsp?language=tr&country=TR&vehicle_name=Yeni%20Astra&category=Konfor+ve+Bakim&subcategory=Sigara+Tiryakisi+Paketi&part_num=93199859#anker

Sanırım tek çakmak veriyorlar. Arkadaki yer için ekstradan bir çakmak daha almak gerekiyor.  ::)

Tamkan link' Alıntı:
Geçenlerde bayiye uğradım kenarı kromajlı küllük için 90 tl fiyat verdiler içim cız etti onun yerine 30 tl ye kromajlı olmayan GM ye ait başka bir küllük aldım, yanlış anlaşılmasın tiryaki seti değil sadece küllük, bu durumda ya ben ayın enayisi oldum ya da forum da tiryaki seti ile ilgili telaffuz edilen rakkamlar gerçeği yansıtmıyor  :)
keşke bir kaç yere daha sorsaydınız ben nisan mayıs gibi kromajlı olanı 33tl gibi bir fiyata almıştım. (set olarak çakmakla beraber)

markopasa86 link' Alıntı:
Biliyorsunuz araçlarımızda iki adet çakmak yeri var, diğeri arka yolcular için, arkadaki küllüğün hemen üzerinde. Bu tiryaki setinde tek çakmak mı var, yoksa iki yer içinde veriyorlar mı ?
tek çakmak var.

keşke bir kaç yere daha sorsaydınız ben nisan mayıs gibi kromajlı olanı 33tl gibi bir fiyata almıştım. (set olarak çakmakla beraber)
[/quote]
hllb link' Alıntı:
[quote author=Tamkan link=topic=2323.msg47689#msg47689 date=1316718945]
Geçenlerde bayiye uğradım kenarı kromajlı küllük için 90 tl fiyat verdiler içim cız etti onun yerine 30 tl ye kromajlı olmayan GM ye ait başka bir küllük aldım, yanlış anlaşılmasın tiryaki seti değil sadece küllük, bu durumda ya ben ayın enayisi oldum ya da forum da tiryaki seti ile ilgili telaffuz edilen rakkamlar gerçeği yansıtmıyor  :)
[/quote]

Halil abi bu yakınlarda tekrar bayiye uğrayacağım, bakalım ne diyecekler.

Bu donanımlar olmalıydı ancak sigara içmediğim ve aracımda içirtmediğimden dolayı çakmağının olmadığını ilk başlarda farketmemiştim bile..

bahane değil, 2007 yada 2008 den beri bu yasa var,
o tarihten sonra ki arabaların hiç birinde çakmak ve küllük yok...
doğru söylüyor.... bana hediye olarak vereceklerini söylemişlerdi,
sonra sigarayı bıraktığım için, nerde benim çakmak diye sormadım :) gidipte ...

onderak link' Alıntı:

ama şöyle bir durum var, bizdeki küllükler biraz farklı
yani estetik olarak hakkaten hoş, sigara için bir kez daha kullanmamışımdır en azından
oradaki boşluğu tamamlıyor ve krom çerçevesi hoş görünoyor ıvır zıvırları da koyuyorum ayrıca :)

ben de o küllüğün olduğu boşluğa cep telefonumu anahtarımı koyuyorum. arabada sigara içmediğim için küllüğün eksikliğini hissetmedim hiç. ama geçenlerde yanıma çakmak almadığım zaman elim çakmak girişine gitti. çakmağın olmadığını hatırlayınca üzüldüm biraz :)

onderak link' Alıntı:

Sn. Önderak; dediğiniz yasa Opel için gerçeli sadece değil mi?

Geri