Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bundan önce 2 tane lpg li araç kullanmıştım. İkisinde de en iyi marka sıralı sistemler vardı. Fakat sanayiden çıkmıyordum.
Benim en çok uğraştığım ve çevremdeki lpgli oto kullanıcılarınınen çok uğraştıkları sorun şu; sürekli olarak lpg kullanıldığı için benzinle çalışan parçaların düzenli olarak hata vermesi. Bunun sonucunda da araç ilk çalıştığında benzinde olduğu için sürekli stop ediyor. Benzinle çalışan parçaların temizlenmesi için katkı maddesi katıyorlar. Yok filtreler değişiyor, kelebek sensörü temizleniyor veya değişiyor, bilgisayarla ayar falan çekiliyor, benzin pompası değişiyor ama bür süre sonra aynı hataları tekrarlıyor.
Lpg nin sorunlarından bıkmış usanmış biri olarak ben de tuttum ve dizel bir araç aldım. Şimdilik iyi gidiyor. Motor sesi bile hoşuma gidiyor dizelin
Dizelin bakımı pahalı derler, tam tersi benzinli ile aynı hatta daha ucuz. benzinli ile hava, yağ, polen filtreleri zaten ayn.
tek farkı benzinlide (benzin filtresi 25-30 lira), dizelde (dizel filtresi corsa d 70 lira, coırsa c 20-25 lira) farklı. 30.000 km.de bir mazot filtresi değişiyor.
buraya kadar nerede ise masraflar eşit üstüne benzinlide 20-30.00 km.de birde buji değiştirirsin. demekki dizelin bakımı pahalı değilmiş.
ben lpg yi tercih ederim. dizel araçları 100.000 km den sonra satarken sıkıntı çekilebilir. 1.5 senedir lpg kullanıyorum en ufak sorun yaşamadım. şu anda şehirler arası km de 14.4 kr yakıyor (gaz 1.98 tl). kullanmayanlar sallıyor yok motora zarar verirmiş vs. babamda ticari araç var yaklaşık 300.000 km dir lpg kullanıyor hala motor yaptırmadı. 300.000 km de ki kaarınızı düşünün 2 tanane taksi alıyor.
sallıyor mu?
8 senedir haftanın 4 günü şaşmaz oto sanayisindeyim her nevi pisliğini biçok kişiden iyi bildim ve gördüm arabanıza eşşek niyetine biniyosanız performans kondisyon derdi yoksa 3 kuruş için belini kırın. ha 300-500binlerdede gördüğüm dizelin ve benzinlinin haddi hesabı yok ayrıca