- Katılım
- 8 Ara 2009
- Mesajlar
- 157
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
dizeeeeeeeeeeeeeeeeeel.....!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi sen bir dizel kullanıcısı olarak söylüyorsun ama lpg anlattığın kadar sorunlu bir sistem değil
forumlara bakarsak dizelinde çok konuşulduğunu görmüş oluruz
1.4 az yakan bir benzinli araç herzaman iyidir eğer araba benzinde şehir içi 25-26 yakıyorsan hiç lpgye yada dizel almaya gerek yoktur diyorum..
ayrıca konuyla alakasız ama benzin istasyonlarındaki lpg pompacıları bile o istasyonun en işe yaramaz tipleri ne kadarlık dolduralım diyen benzincilerin aksine
gaç paralık basıyım diyorlar![]()
abi bu konuda kesinlikle katılıyorum tam pompacı tipi var lpg pompacılarında kendimi 2. sınıf müşteri gibi hissediyorum benzin almaya gelenlere hoşgeldiniz falan bize gelince kaç paralık diyorlar![]()
Ahmet abi dizel hakkında benim kulağıma geleni söyledim sen işin içindesin daha iyi biliyorsundur bende dizel alabilirim ama tek korkum 150 bini devirdikten sonra satamama korkusu.
Dizel araçların motoru çabuk bitiyormuş ve komple motor benzin veya LPG lı motorda 3. 4 bin tl ye çıkarken , dizelde 7- 8 bin lirayı buluyormuş diye duydum, bunu da hesaplamak ve iyi düşünmek lazım alırken
baştan beri okudum yorumları, dizel dizel diye haykıranlar umarım bir sorunla karşılaşmazlar, karşılaştıklarında 5 bini gözden çıkarsınlar üstelik eski randımanı da beklemesinler, ben lpg yi de övmüyorum ama markası ne olursa olsun bir lpg kitini adam gibi bir usta monte ettikten sonra dizelden daha az baş ağrıtır.
arkadaşın biri yazmıştı yoruma, dizel kullanıcı hatasından girer sanayiye, lpg montaj hatasından, üstelik benzin ile mazot arasında fark mı kaldı Allah aşkına???
sallıyor mu?
8 senedir haftanın 4 günü şaşmaz oto sanayisindeyim her nevi pisliğini biçok kişiden iyi bildim ve gördüm arabanıza eşşek niyetine biniyosanız performans kondisyon derdi yoksa 3 kuruş için belini kırın. ha 300-500binlerdede gördüğüm dizelin ve benzinlinin haddi hesabı yok ayrıca