LPG'de indirim!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Headlack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nadir abi benim eski aracım doğanın 60 lık tankına 64 litre gaz basmışlardı bir kere. Dahada basıyordu da ben durdurdum :) Sanırım birazcık hava basıyorlar....

Var o işte bir düzen ya aynını bende yaşadım çünkü o yüzden bir daha oradan gaz almadım. O kadar ucuz vermelerine karşın kuyruk olması gerek ama gelen giden yok :D

Nadir abi benim eski aracım doğanın 60 lık tankına 64 litre gaz basmışlardı bir kere. Dahada basıyordu da ben durdurdum :) Sanırım birazcık hava basıyorlar....

o iş nasıl oluyor ya.
havayı dışarıya basacak halleri yo o havada tanka basılacak . sizin tankınızın şamandırası bozuk ya da tankınız daha büyüktü.

Ya bırakın BP yi shelli aygazi gaz ucuzlamisken binin imkan olsasa depolasak :D

Ya bırakın BP yi shelli aygazi gaz ucuzlamisken binin imkan olsasa depolasak :D

Onu da yapıyorduk zamanında. Tüp fiyatlarının tavan yaptı ülkemizde el mecbur mutfak tüplerine çok LPG aldım çok.... hey gidi günler hey...

Bir dönem öyle istasyonlar vardı. 5-10 liraya tüp dolumu yapıyorlardı..:D

Yapacak bir şey yoktu ki işte devletin saçma sapan vergileri yüzünden garibanın evindeki aşını yapmak için olan tüpler de zamlardan her zaman nasibini alırdı. Olan her zaman gariban vatandaşa olurdu. Olmaya da devam ediyor 15 kg mutfak tüpü şu anda sanırım 75-80 TL yuh...

düzcede var abi, mutfak tüpü ile gidiyosun, adam ne kadar istersen basıyo.

"doldur abi" diyemiyosun ama, dolunca atmıyor pompa. :D sadece 20 lira 30 lira gibi rakam söyleyip ona göre basıyo. zaten o bilio ne kadar basacağını. özel aparat ypamışlar dolum için :)

bugünki indirim Bolu'da shell istasyonuna 4 kuruş yansımış. 2.49TL'den 2.45TL ye düşmüş. En performanslı en uzun giden yakıt Shell. GT <3 Shell yani o derece :)

2.45 bile cok. Sakaryada POda 2.29du 2.20 olur en azindan

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Abi ankara yenimahalle aygaz da 2.33 ten 2.27 olmuş fazla inmemis :D

Geri