LPG'de indirim!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Headlack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
12 kurustan 4 kurus indirim yaptılar geriye kalan 8 kurusluk indirim nerede? :) dışkapı bp de 2.15 ama alan çok az. aynı fiyata poverwax müşterisi çok ve yakış çekiş bakımından güzel.neden opete 2.27 den alayım ki shell poverwax dururken:) ama bp yide deneyebiliriz. ankarada tandoğanda po nun gazcısı ucuz ama kaçak mı satıyolar 2 hafta açıksa istasyon 1 ay kapalı :)

Umit birde bu Ankara Hastanesinin orada ki kavşağın yakında olan yer var. Bak o adamlar da düzgün iş yapıyorlar.

orayı bilmiyorumda aldığım 3 istasyon var saray poverwax pursaklar shell istanbul yolu sıncan yönü şaşmazı geçtikten sonraki shell karşılamalarıda güzel. bu yol üstü yolculuk yaptıgımiçin genelde diğer taraflara yolum pek düşmüyor

orayı bilmiyorumda aldığım 3 istasyon var saray poverwax pursaklar shell istanbul yolu sıncan yönü şaşmazı geçtikten sonraki shell karşılamalarıda güzel. bu yol üstü yolculuk yaptıgımiçin genelde diğer taraflara yolum pek düşmüyor

Birde şu Ankamal oradan İstanbul koluna çıkınca Adese var onun orada bir gazcı var sanırım Kale gaz olsa gerek bak o adamlar da düzgün.

Tedaşın hemen karşısından yolun sağında Erenlere giden bir yol var. Yolu takip edince sol taraf da dörtlü yola gelmeden önce bir benzin istasyonu var. İçinde bim de var. ;) diğer bir başka yerde gaz konusunda Karasu yolu üzerinde ;) oranında yakıtı iyidir.
Tamamdir abi simdi anladim gordum orayi. Simdi Ataturk sanayi tarafinda Ipragazin benzin dagitim adi olan GO var orda da 2.09 du yolu dusen olursa bilginize

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Tamamdir abi simdi anladim gordum orayi. Simdi Ataturk sanayi tarafinda Ipragazin benzin dagitim adi olan GO var orda da 2.09 du yolu dusen olursa bilginize

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Sizin oraları bilirim. :D her geldiğinde oradan gaz alırım. Birde Karasuya giderken dedim yerden. ;)

ben gazı da benzini de fatih köprüsünün orada ki PO'dan alıyorum. hiç bi sıkıntım şikayetim yok genel olarak memnunum. gazı temiz filtreler her seferinde tertemiz çıkıyor. orayı da tavsiye ederim Ankara'da ki arkadaşlara...

ben gazı da benzini de fatih köprüsünün orada ki PO'dan alıyorum. hiç bi sıkıntım şikayetim yok genel olarak memnunum. gazı temiz filtreler her seferinde tertemiz çıkıyor. orayı da tavsiye ederim Ankara'da ki arkadaşlara...

Mustafa aslında gaz filtresinin kirlenmesinin ilk nedeni araca ilk takılan LPG oda yeni tank olmasından dolayı ilk değişik çok önemli sonrasında zaten o kadar kirleneceğini sanmam.

Geri