LPG'de indirim!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Headlack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2.45 bile cok. Sakaryada POda 2.29du 2.20 olur en azindan

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Mevcutta 2.20 olan yerler var ama ben almıyorum. Şirketin vermiş olduğu Shell kartlar ile aldığım için... istanbula yada izmite falan giderken sakaryaya yetecek kadar gaz alır sakaryada doldururum depoyu. bolu ve düzceden daha 20kr daha ucuz fiyatları.

Adı aygaz ya gazlarının içinde altın var demek ki :D inmez se inmesin inen yerler bizi bekler ;)

Doğru diyorsun abi tavsiyen ile bp yi denemek istiyorum depo biter bitmez :D

Araba karbüratörlü ise bp nin gazı yaramıyo. LPG dönemlerinde arkadaşta enjeksiyonlu araç vardı o bp nin gazından etkilenmezken benim karbüratörlü emektar anında çekişten düşüyodu. Belkide benim LPG sistemin de bir sıkıntı vardı bilemiyorum ama shell yada aygaz dan aldığımda sıkıntı yaşamıyodum.

Sakarya Erenler de bim marketin orada olan bir benzin istasyonu var. Her zaman uygun gaz onlar da olur. ;)
Abi erenlerde oturuyorum ama bim in orda sadece shell var onda da gaz yok :)

Olur mu ya yolun kenarında gazcı var içimde bim var. [MENTION=66527]ozann[/MENTION]

Güven-AL gaz, motorin 3.66TL !

Ben dikkat etmedim heralde ya

Tedaşın hemen karşısından yolun sağında Erenlere giden bir yol var. Yolu takip edince sol taraf da dörtlü yola gelmeden önce bir benzin istasyonu var. İçinde bim de var. ;) diğer bir başka yerde gaz konusunda Karasu yolu üzerinde ;) oranında yakıtı iyidir.

Geri