meguiars nxt 2.0 tech wax

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sqlear
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sqlear

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
6 aylık siyah araca meguiars nxt 2.0 tech wax yapmak istiyorum fakat öncesinde m205 yada m82 kullanmak istiyorum...

yada bişey kullanmama gerek varmı ? varsa ne olabilir lütfen yardım ediniz...

M205 yapabilirsiniz. Ancak bu ürün hafif pastadır, ve az bir miktar aşındırıcıdır.

Onun yerine daha az aşındırı özelliği olan ve yüksek miktarda doldurucu özelliği olan Autoglym SRP de kullanabilirsiniz.

Elle kullanımda Srp daha başarılı deniyor. Makinede M205 yada M80 hareler için yeterli olur.

teşekkür ederim...

Ufak tefek leke var kaportada oraya m66 ugluasam sonra Autoglym SRP sonrada nxt 2.0 tech wax yapsam olurmu ?

Amatörler için elle SRP en iyisi, güzelce çizikleri SRP ile maskelersiniz üstünede wax yaptığınızda olay tamamdr

teşekkürler...ozaman SRP ve NXT olaya tamamdır...

SRP ve NXT aldım artık haftaya pazar uygulamaya yapıcam önce ve sonrasında fotoları eklerim..

ARkadaşlar tam olarak uygulamayla ilgili bilgim olmadığı ve sadece teknik yazılardan okuduğum bilgi olduğu için sizden bir kaç bilgi rica edeceğim.Ama soruma konu hakkında bilgi ve kullanım tecrübesi olan bir arkadaş cevap verirse çok sevinirim.

Genel olarak Wax nedir ve tam olarak ne amaçla kullanıyorsunuz.Uygulamalarınız sonucunda istediğiniz ve beklediğiniz sonuçlara varıyormusunuz?

Wax(doğal içerikli) -Sealant( yapay içerikli) 2side aynı işe yarıyor. Boyanın dış etmenlere karşı(kuş pisliği,ağaç reçinesi,güneş ışığı gibi) direnç sağlamak için ürünün kalitesine göre birkaç hafta veya 1-1.5 ayda bir uygulamak sağlıklı olur :) :)

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=65811

Geri