meguiars nxt 2.0 tech wax

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sqlear
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar biraz önce dışarı çıktım arabaya şöyle bakayım dedim dikkatimi çeken bişey oldu srp ve nxt yaptıgımda hava kapalıydı biraz ozaman göremedim ama şimdi güneş vurduğu zaman dairesel ince çizikler görünüyor araçda sinirim bozuldu ve üşenmedim diğer siyah arabalarada baktım onlardada var gri ve beyazlarda belli olmuyor...sanki bu işlemleri yapmadan önce böyle bişey yoktu gibi geliyor bana...normalmi bu yoksa başka bişey dahamı yapmalıyım..???

Çok geçmiş olsun artık sizde virüsü kapmışsınız :) :)

Detay işine başlayınca aracın kusurları çok daha dikkat çekici gelmeye başlıyor moral bozuyor. Hatalı yıkama sonucu hareler oluyor hareler için polish yapmak gerekir.Buda makine ile yapılalı yoksa elle yapmaya değmez :)

Biraz araştırdım aşağıdaki linkdeki ürünü buldum video larını izledim ve sonuç çok iyi
yada bu tarz önerebilecegin başka ürün varmı ?

http://www.sanalpazar.com/Meguiarsswirlxhare-Giderici-Cila450-Ml__isp4843625

Kuzende aşağıdaki linkdeki polisaj makinası var dandik olsada güzel iş görüyor
beyaz 90 model m30 - yeşil 97 model astra - bej 2005 model şahine pasta cila yaptım sonuş süperdi...hareler için bu makinayı kullanmayı düşünüyorum tek devir ama orta devirde çalışıyor zaten :)

http://www.hepsiburada.com/liste/fe...ilkfpid41&categoryId=13003392&SKU=HRILKFPID41

Birde bişey sormak istiyorum kuzenle şengün boyaya pasta almaya gittik boya koruyucu ne önerirsiniz dedim m21 dedi kullanan varmı acaba nasıl bir ürün ???

Son düzenleme:
Araç kirli tam dikkat edemedim yıkadıktan sonra iyice bi inceleyim ona göre kafada şekillenecek fikirler :)

Çok nalet bişeymiş bu virüs yaf :)

Son düzenleme:
Aslında yapman gereken uygulamaları yapmadan önceki resmini de çekmendi.Bende srp ve wax uygulattım.Ama uygulamayı yapan profesyonel arkadaş önce ince pastayla biraz boyayı düzeltmek gerektiğini söyledi ve öyle yaptı.Sonuç hareler v.s. yok olmuştu.Boyanın durumuna göre srp ve wax uygulamadan önce pasta ile ince bir yoklama gerekli olabiliyor.

tam görmek için iyi flashlı bir kamera ile açıyı tutturmanız lazım.

kullandığınız mikrofiber ve bezlere de dikkat etmeniz gerekiyor. Çoğu satılan bez aslında kalitesiz ve ince çizikler bırakabiliyor.

İnceleme fırsatı bulamadım ilk fırsatta inceleyip karar vericem ne yapıcağıma, peki hareler için öneriniz varmı??
ayrıca m21 işe yarıyormu ???

Hare için polish şart. M80-M82 gibi Hafif aşındırıcı ve finiş pad yada polish ped ile deneyin olmazsa M83-M85 diye daha ağıra doğru gidersiniz :) :)

Geri