Minik Fare'm CorSa C 1.3 cdti Easytronic :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uslum64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
canlı görmüş biri olarak kocaman masallah :)
sağol kardeşim kendi çapımızda bişeyler yapmaya çalışıyorum öğrencilikte bukadar oluyo :D senin arabanda maşallah tertemiz duruyo Allah kimseye kaza bela vermesin..

sağol kardeşim kendi çapımızda bişeyler yapmaya çalışıyorum öğrencilikte bukadar oluyo :D senin arabanda maşallah tertemiz duruyo Allah kimseye kaza bela vermesin..

gördünüz sanırım :) bu arada yasınız kac acaba ona göre hitap edeyim..

birde jant konusunda benim astranın jantlarını şiddetle öneriyorum hatta forumdan imscher corsa projesi olan abimizde bu jantlardan takmış fena olmus :) hatta fümeye boyatıp takarsanız mükemmel olur..

buda konusu

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=86096

birde yine üyelerden Birol Onaran isimli abimizin aracı.. Bence efsane olmuş

img1414v.jpg

gördünüz sanırım :) bu arada yasınız kac acaba ona göre hitap edeyim..

birde jant konusunda benim astranın jantlarını şiddetle öneriyorum hatta forumdan imscher corsa projesi olan abimizde bu jantlardan takmış fena olmus :) hatta fümeye boyatıp takarsanız mükemmel olur..

buda konusu

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=86096

birde yine üyelerden Birol Onaran isimli abimizin aracı.. Bence efsane olmuş

img1414v.jpg
kardeşim yaşım 22 ..bu araba birol abinin biliyorum satılık bu jantlar ama ben jant aldım yeni corsa d jantı aldım daha takmadım onları satarsam birol abinin bu jantlarını alıcam :) jant konusunda hemfikiriz kardeşim...bu arada yüzyüze görüşebiliriz bugün yine gördüm seniin astrayı botanik bahçenin ordaki sevinç apartın karşısındaydı :)

o jantla coil i ben kendime taksam bende efsane olurdum ...
kendi arabama yaptığım masrafı kendime edeydim 18 lik taze olurdum..

sende tepesi gardaşım :)

yeni corsa d jantı 195/50/15 lastiklerle minik fare karşınızda maşallahları eksik etmeyin...saygılar..
lyy7j.jpg

lyy8c.jpg

lyy8q.jpg

lyy91.jpg

lyy9j.jpg

Son düzenleme:
Hayırlı olsun Ali, bence gayet sade ve şık olmuş, ama şu marşbiyele çok gözüm takılıyor, çamurluk ağızlarının renginde mat siyah boyanmalı sanki.

Minik fare van kedisi gibi olmuş yalnız bir gözünün kenarı mavi diğerinin sarı :D

Geri